Γιουβαρλάκια κοκκινιστά με καρότα
Μια πολύ ωραία συνταγή ,καλοκαιρινή με φρέσκια ντομάτα
Μια πολύ ωραία συνταγή ,καλοκαιρινή με φρέσκια ντομάτα
Κλασικά γεμιστά κολοκυθάκια βρασμένα με κουρκουμά, δυόσμο στη γέμιση, φλοιό λεμονιού στο αβγολέμονο κι αποξηραμένο εστραγκόν και σχοινόπρασο στο σερβίρισμα.
Υπέροχο μαγειρευτό με λαχνικά, κιμά και ρύζι. Ένα νοστιμότατο πλήρες γεύμα με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός!
Υπέροχο φαγητό της μαμάς με οδηγίες για την ωραιότερη σάλτσα με παραλλαγές.
Υλικά – ½ κιλ κιμάς μοσχαρίσιος – 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο – 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη – 4 κ.σ. ρύζι …
Σιγά σιγά καλοκαιριάζει έξω και φτάσαμε και στην καλοκαιρινή έκδοση αυτού του φαγητού το οποίο γίνεται με σάλτσα αντί για …
Υλικά για 4 μερίδες 12 κολοκυθάκια 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ½ φλιτζάνι ρύζι (γλασέ ή καρολίνα) 1 ντομάτα τριμμένη 1 …
Υλικά 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (1/2 κ. μοσχαρίσιο και 1/2 κ. χοιρινό) 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα …
Τα γιουβαρλάκια μπορούμε να τα φάμε είτε σαν σούπα είτε με σάλτσα αυγολέμονο, πάνω κάτω έχουν την ίδια διαδικασία με …
Γιουβαρλάκια κοκκινιστά πρώτη φορά στην ζωή μου αντίκρυσα πριν τρία χρόνια. Τα είχε μαγειρέψει η μαμά μου, που τα είχε …
Υλικά συνταγής 6 πιπεριές για γέμισμα 6 ντομάτες ώριμες 150-200γρ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα (υπολογίζουμε 1 κ.σ. ρύζι για κάθε …
Θρεπτικό, γρήγορο και οικονομικό φαγητό. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρω ότι το αυγολέμονο το απογειώνει!!! Πραγματικά απολαυστικό…
Άλλο ένα από τα αγαπημένα οικογενειακά πιάτα και αγαπημένο του καλοκαιριού που υπάρχουν φρέσκα κολοκυθάκια.Υλικά: 3 – 4 κολοκυθάκια χοντρά 250 γρ. …