Κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού Παρλιάρου
Αυτός ο εντυπωσιακός κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού κλείνει υπέροχα ένα εορταστικό γεύμα και έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: είναι εξαιρετικά …
Αυτός ο εντυπωσιακός κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού κλείνει υπέροχα ένα εορταστικό γεύμα και έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: είναι εξαιρετικά …
Υλικά1 κιλό κρέας χοιρινό από λαιμό κομμένο σε κύβους2 κρεμμύδια μεγάλα2 καρότα1 σκελίδα σκόρδο1 κουτί κονσέρβα μανιτάρια1 πορτοκάλι2 λεμόνια1 ποτ …
Με μια απλή συνταγή φτιάχνουμε μια πολύ εύκολη κρέμα με γεύση πορτοκάλι, για να την φάμε σαν επιδόρπιο ή να …
Υλικά για 4 άτομα: 1200 γρ. χοιρινό καρέ ξεκοκαλισμένο (ή άλλο κομμάτι που θα σας προτείνει ο κρεοπώλης) 2 καρότα …
Μια αλλη εκδοχη να γευτουμε τον υπεροχο συνδυασμο πορτοκαλι-σοκολατα. Πορτοκαλοπαστα με κρεμα ποροκαλι και σοκολατα γκαναζ. Τα λογια περιττα..δεν μπορουν …
ΥλικάΓια την κρέμα 700 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 1 πορτοκάλι, το ξύσμα του …
Δε σου πάει από το μυαλό ότι αυτό το γλυκό είναι νηστίσιμο!!! Για όσους νηστεύουν και για όσους θέλουν ένα …
Υλικά 2 ποτήρια νερό 3/4 ποτηριού ρύζι γλασέ μια πρέζα αλατι 2 ποτήρια φρέσκο γάλα 5-6 κουταλιές ζάχαρη 2 κουταλιές …
Yλικά Για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 φλ. ζάχαρη 2 βανίλιες 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουτ.γλυκ. …
100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. καστανή ζάχαρη 25 γρ. σιρόπι από γλυκό κουταλιού ή σιρόπι …
Μια γευστικότατη και πανεύκολη κρέμα κακάο με έντονο άρωμα πορτοκάλι. 1 λίτρο γάλα (εγώ χρησιμοποίησα ελαφρύ) 4 κ.σ. γεμάτες κορν …
Η πιο αγαπημένη πίτα του χειμώνα και της άνοιξης, για τους περισσότερους είναι η γαλατόπιτα, ειδικά για την περίοδο των …
Κρύο επικρατεί σήμερα σε όλη τη χώρα και μιας και δεν μπορούμε να βγούμε έξω λόγω της κακοκαιρίας λέμε να …
Υλικά Για την γέμιση Ανάμεικτα λαχανικά 300 γρ Μανιτάρια πλευρώτους 100 γρ κομμένα σε λωρίδες Σέλερι 2 κλωνάρια ψιλοκομμένα Κόλιανδρο …
Υπέροχη τάρτα με ζύμη μπριζέ, αρωματισμένη με πορτοκάλι, και δύο μους, μια πορτοκαλιού, και μια σοκολάτας. Τέλος γαρνιρισμένη με σαντιγί, …
8 κρόκοι αυγών 1 λίτρο γάλα 320 γρ. ζάχαρη 80 γρ. κορν φλάουρ Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Ξύσμα από 1 …
Η αφράτη creme patissiere (κρέμα ζαχαροπλαστικής), έρχεται από τη Γαλλία και έχει πολλές χρήσεις. Η βασική συνταγή που θα δούμε …
Μικρές απολαυστικές μηλόπιτες με τραγανή ζύμη και μυρωδάτη γέμιση!Όσο τα ετοίμαζα, όλο το σπίτι μοσχοβολούσε κανέλα, μήλο και πορτοκάλι!Με το …
Δοκιμάστε απίστευτα «ζουμερές» και νόστιμες μπριζολίτσες, λουσμένες με μιαν υπέροχη σάλτσα με κρασί και μέλι, που μοσχοβολάει δεντρολίβανο.Μην παραλείψετε να …
Ενα απο τα καλυτερα φαγητα ψαρονεφρι χοιρινο λεμονατο,μαγειρεμενο στην κατσαρολα με απλα υλικα που δενουν απολυτα μεταξυ τους,δινοντας πραγματικα τελειο …