Κότα γεμιστή με ρύζι, σταφίδες και μπαχαρικά
Κότα γεμιστή με ρύζι, σταφίδες και μπαχαρικά, υπέροχο φαγητό για εορταστικά δείπνα. Βάζουμε το σαφράν στον ζεστό ζωμό κι αφήνουμε …
Κότα γεμιστή με ρύζι, σταφίδες και μπαχαρικά, υπέροχο φαγητό για εορταστικά δείπνα. Βάζουμε το σαφράν στον ζεστό ζωμό κι αφήνουμε …
Είμαι λίγο περίεργη στο να δοκιμάζω περίεργες για τα μεσογειακά μας γούστα συνταγές αλλά αυτή πραγματικά με ενθουσίασε!! Ο συνδυασμός …
Ελάτε να φτιάξουμε ένα όμορφο και πολύ θρεπτικό φαγάκι με ένα ιδιαίτερο υλικό που αξίζει να το εντάξετε στο διατροφολόγιο …
Υπέροχο εύκολο φαγητό που μπορούμε να το απολαύσουμε όλες τις ημέρες του χρόνου και πολύ περισσότερο τα Χριστούγεννα αντί γαλοπούλας …
Αυτό το κοτόπουλο με γέμιση είναι ένα από αυτά. Ψήστε το ολόκληρο με λαχανικά, αφήστε την γέμιση να σιγομαγειρευτεί και …
Υλικά συνταγής για το κοτόπουλο 1 κοτόπουλο περίπου 2 κιλά 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι 2 κ.σ. γεμάτες μουστάρδα …
Πρόκειται για μια εύκολη συνταγή ινδικής προέλευσης, στην οποία το ρύζι παίρνει μια ελαφρώς υπόγλυκη γεύση και λόγω του ότι …
Ένα ιδιαίτερο πιάτο που συνδυάζει υλικά, όπως το φυστίκι και οι σταφίδες, μαζί με μπαχαρικά. Ταιριάζει πολύ με ρύζι ή …
1 κοτόπουλο ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες κοτόπουλου ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 …
1 κοτόπουλο ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες κοτόπουλου ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 …
1 μέτριο κοτόπουλο ολόκληρο γύρω στο 1½ κιλό αποξηραμένα μυρωδικά ή μπαχαρικά της αρεσκείας σας 3 κ.σ. ελαιόλαδο μισό κρεμμύδι …
Χριστουγεννιάτικη γέμιση, από τις πιο συναρπαστικές γεύσεις, ένα από τα γευστικότερα παραδοσιακά εδέσματα των Χριστουγέννων αλλά της Πρωτοχρονιάς! Γεμιστή γαλοπούλα, …
Οι σάλτσες με ξηρούς καρπούς μπήκαν στην κουζίνα της βόρειας Ινδίας από τους Μογγόλους, τους ταξιδευτές που είχαν ίσως τη …
1 κοτόπουλο 3000 – 3.500 γρ. 50 γρ. βούτυρο αλάτι λάδι Για τη γέμιση 1 κονσέρβα τρούφα μανιτάρι 2 αυγά …
Η κοτόπιτα όπως την φτιάχνει η Θεία μου η Κατερίνα από το Βαλτινό, δεν ξέρω αν βάζει και αυτή σταφίδες …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7” 20/11/2012 O σεφ Βησσαρίωνας Παρθένης μαγειρεύει παραδοσιακά, υγιεινά, ελληνικά φαγητά, αποκλειστικά για τις ανάγκες της …