Κοτόπουλο γεμιστό
Ζουμερό κοτόπουλο γεμιστό, με κλασική παραδοσιακή γέμιση
Ζουμερό κοτόπουλο γεμιστό, με κλασική παραδοσιακή γέμιση
Υλικά για τα κοπανάκια 10 κοπανάκια κοτόπουλου 1/3 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο 1/2 φλ. λευκό κρασί χυμός από …
Αυτό το κοτόπουλο με γέμιση είναι ένα από αυτά. Ψήστε το ολόκληρο με λαχανικά, αφήστε την γέμιση να σιγομαγειρευτεί και …
Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και …
Υλικά 1 γαλοπούλα (3,5 kg περίπου) αλάτι. πιπέρι, ρίγανη προαιρετικά 1/2 κουταλάκι του γλυκού κάρυ βιτάμ λίγη μουστάρδα προαιρετικά για …
Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και …
Στο σπίτι μας δεν μπήκε ποτέ η γαλοπούλα, ούτε Χριστούγεννα ούτε Πρωτοχρονιά! Εμείς οι άνθρωποι της επαρχίας (στην Στερεά Ελλάδα) …
Επειδή στις μέρες μας το να ετοιμάσουμε γαλοπούλα γεμιστή δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είτε λόγω …
Για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά αλλά και για όλο το χρόνο, για όλες τις γιορτές αλλά και για το Κυριακάτικο …
Το γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές …
Υλικά συνταγής 1 γαλοπούλα μετρίου μεγέθους 400γρ. κάστανα βραστά 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 1 φλιτζ. γάλα …