Τάρτα με κρεμμύδια, κυδώνια, γραβιέρα και κασέρι
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ Για τη ζύμη (1/2 δόση από την παρακάτω ζύμη) 300 γρ αλεύρι για όλες τις …
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ Για τη ζύμη (1/2 δόση από την παρακάτω ζύμη) 300 γρ αλεύρι για όλες τις …
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Να την μοιραστώ, όπως θέλω να μοιραστώ και την συνταγή για το τελευταίο κέϊκ που σκάρωσα, θέλοντας να κάνω μια …
Έχω πειραματιστεί με διαφορετικές ζύμες για τη βάση τους, αλλά τις περισσότερες τις φτιάχνω με μια ζύμη χωρίς βούτυρο, στη …
5 ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ 200 ML ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 20 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 180 ΓΡ. ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ 60 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ …
Μια τάρτα που μπορεί να αποτελέσει κύριο γεύμα, συνοδευτικό σε ένα τραπέζι ακόμη και συνοδευτικό και μόνο για ένα ποτήρι κρασί …
Υλικά 300 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 2 κουτ. της σούπας κουκουνάρι ½ φλιτζάνι ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί 1 αβγό …
1 λαβράκι 1/2 κιλό περίπου 4 γαρίδες μέτριες καθαρισμένες με τα κεφάλια 2 φέτες ψωμί του τόστ που τις έχουμε …
Σήμερα, λοιπόν, θα σας πω μια υπέροχη συνταγή που φτιάχνουμε εμείς, οι κάτοικοι της Μακαρονοχώρας κι αν τη φτιάξετε θα …
,1½ κιλό μήλα κόκκινα 125 γρ. ζάχαρη 75 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 2 αβγά & 1 κρόκο 100 …
Υλικά 4-5 ποτήρια ρύζι 1 κιλό γαλοπούλα 250 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα 100 γρ. αποξηραμένα δαμάσκηνα 300 γρ. μανιτάρια 250 γρ. …
Η χαρά του να έχεις λαχανικά κατευθείαν από τον κήπο για μένα είναι πολύ μεγάλη. Έτσι έχω ευχαριστηθεί αυτές τις …
Λαχταριστή σαλάτα για τους λάτρεις του blue cheese και όχι μόνο Total Time: 25Λεπτά Χρόνος προετοιμασίας: 25Λεπτά Ρόκα – 300 …
Εύκολο φαγητό, πεντανόστιμο,μπορεί να σταθεί ως κύριο πιάτο με κάποια σαλάτα αλλά και σαν συνοδευτικό με πολλά και διάφορα!
1 πακέτο ταλιατέλες αλάτι 4 κ.σ μαργαρίνη 1 πράσο σε ροδέλες 75 γρ. κουκουνάρι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 200 γρ. …
Μαλακό παγωτό και κρέμα/mousse ταυτόχρονα, το οποίο δεν παγώνει τελείως, όσο και να μείνει στην κατάψυξη, δεν χρειάζεται να το …