ΕΛΑΦΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Τόσο νόστιμο, τόσο τρυφερό και ελαφρύ, με πεντάγλυκα κρεμμύδια σαν λουκουμάκια! Απορώ γιατί ένα τόσο αγαπημένο φαγητό δεν το γευόμαστε …
Τι θα χρειαστούμε… 1 γλώσσα μοσχαρίσια 1 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες ή μικρά του στιφάδου 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 …
Αυτό το στιφάδο με πατάτες και λουκάνικα στη γάστρα, είναι ένα πάρα πολύ νόστιμο φαγάκι, που δεν θέλει καθόλου κόπο …
Μπήκα στην κουζίνα με την γιαγιά Ζαμπία στην Κρήτη και φτιάξαμε ένα μοσχαράκι στιφάδο, γλύκισμα! Η συνταγή της, μπήκε στο …
Πρόταση για εορταστικό χειμωνιάτικο τραπέζι και όχι μόνο…Το κρέας πολύ γευστικό, οικονομικό, τρώνε πολλά άτομα, οπότε λέμε να το βάλουμε …
Το ρακόμελο αντικατέστησε το κρασί που χρησιμοποιείται συνήθως, δίνοντας μια ευχάριστη, ελαφρά γλυκύτητα που ταίριαζε καταπληκτικά με το φαγητό.Το ρακόμελο …
Πρώτη συνταγή του έτους είναι ένα εορταστικό, κατά κάποιο τρόπο, πιάτο που φτιάξαμε μία από τις μέρες των εορτών. Χοιρινό …
Μπελαλίδο και χρονοβόρο φαγητό το σημερινό, αλλά πραγματικά υπέροχο!Αξίζει και τον κόπο και τον χρόνο, θα γλείφουν όλοι τα δάχτυλά …
Υλικά 1,5-1,8 κ. κουνέλι 1/2 κ. μανιτάρια μικρά agaricus 3 μεγάλα καρότα 1 ξερό κρεμμύδι 1/2 κ. κρεμμυδάκια για στιφάδο …
Μοσχαράκι στη γάστρα με λαχανικά, μανιτάρια, και ολόκληρα κρεμμυδάκια. Ένα πεντανόστιμο πιάτο αρωματισμένο με μπαχαρικά, κόκκινο κρασί, βαλσάμικο, και μουστάρδα.
Πρόκειται για ένα πεντανόστιμο ραγού, δηλαδή κρέας σιγομαγειρεμένο στην κατσαρόλα με διάφορα λαχανικά. Εμείς έχουμε μοσχάρι και από λαχανικά χρησιμοποιήσαμε …
3 κιλά αγριογούρουνο κομμένο σε μερίδες 1 κιλό κρεμμύδια για στιφάδο 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα 1 κουτί σάλτσα ντομάτας αλάτι …
Νόστιμο φαγητό που εδώ σε μας αρέσει τρελά. Μοσχαράκι ντόπιο λοιπόν στιφάδο. Πάμε να το φτιάξουμε. Υλικά 1 1/2 κιλό …
Υλικά συνταγής ½ κιλό μοσχάρι (νουά) κομμένο σε κύβους ½ κιλό χοιρινό (από λαιμό) κομμένο σε κύβους 1 φλιτζ. ελαιόλαδο …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Ημέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 1,5 …
Εγω θα σας προτείνω ένα πιάτο που μπορεί να “σταθεί” μια χαρά σε γιορτινό τραπέζι. Χοιρινά φιλετάκια γεμιστά με κάστανα …
“Κυριακή, αρχοντικό φαϊ ” που λένε και οι παλιοί! Χτες κυριακή αποφάσισα να δοκιμάσω να κάνω ενα φαγάκι γαι πρώτη …
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
Όλοι έχουμε στο μυαλό μας το στιφάδο σαν ένα φαγητό που θέλει χρόνο και είναι σχετικά βαρύ. Αν το δοκιμάσετε …