Σολομός με κρεμώδη σάλτσα
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ Αγαπημένη χειμερινή πιτούλα η πρασόπιτα! Συνήθως στην γέμιση βάζω κιμά, αυτήν την φορά την δοκιμάσαμε με …
Συστατικά0/10 συστατικά 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο 1 κρεμμύδι 50 γρ βούτυρο 250 γρ μανιτάρια 5 κουταλιές αλεύρι γ.ο.χ. 200 ml …
Είμαι τυχερή γιατί όχι μόνο με πάνε βόλτες αλλά μου μαγειρεύουν και νόστιμα πιάτα. Αυτό που σας παρουσιάζω σήμερα έγινε …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Αυτή είναι η συνταγή για το παστίτσιο, που φτιάχνανε οι μαμάδες κι οι γιαγιάδες μας και δεν το χορταίναμε ποτέ. …
Αυτή τη συνταγή με χοιρινό κρέας την κάνω όλο το χρόνο και είναι από τις αγαπημένες μου. Χοιρινή σπάλα στη …
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Για τους λάτρεις του μπακαλιάρου, και των νηστήσιμων συνταγών. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον μπακαλιάρο με μαύρο μπακαλιάρο, αγγελόψαρο ή μουρούνα. …
ΥΛΙΚΑ 500 γρ μανιταρια λευκά 500 γρ ρυζι αρμποριο ή Καρολίνα 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομενες 1 μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο …
Υλικά για ταψί ή πυρέξ 28χ17 εκ Για το φύλλο: 200 γρ αλεύρι λευκό 400 γρ αλεύρι ολικής 160 ml …
Χρόνος Μαγειρέματος: 30-40 λεπτά Υλικά για 5 μερίδες: 500 γρ σκιουφιχτά 500 γρ μοσχαρίσια σπάλα 1 ντομάτα τριμμένη 2 κ …
Συνταγή για μπριζόλες με μανιτάρια, μήλα μπέικον και κρέμα γάλακτος. Υλικά για 4 μερίδες 4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού βούτυρο ανάλατο …
Το κοτόπουλο με μανιτάρια του κυνηγού είναι ένα γαλλικό πιάτο με διαχρονικό στυλ και εκπληκτική, μεστή νοστιμιά, η οποία προκύπτει …
Μάφιν ομελέτας με πρωτεΐνη, αυτά τα εύκολα μάφιν ομελέτας που προσφέρουν μια υπέροχη εναλλακτική λύση για πρωινό κετο. Κάντε μια …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το σαφράν έχει μια μοναδική λουλουδάτη και γήινη γεύση που πιστεύω ότι συνδυάζεται καλά με πιο τολμηρές γεύσεις όπως τζίντζερ …
Μια συνταγή πλούσια σε γεύση. Παραδοσιακή φασολάδα με χοιρινό και πράσο. Ιδανική για τους χειμωνιάτικους, κρύους μήνες. Νόστιμη και απολαυστική! …
Μια συνταγή ιδανική για όλες τις περιστάσεις. Γεμιστές πιπεριές, η συνταγή από την Ουγγαρία. Φτιάχνονται εύκολα και γρήγορα. Είναι σίγουρο …
Η συνταγή για την πιο νόστιμη γαλοπούλα που έχετε φάει ποτέ. Γεμιστή με δαμάσκηνα, βερίκοκα και ξηρούς καρπούς. Ιδανική για …