Βελούδινη λευκή σάλτσα χωρίς κρέμα γάλακτος
Συστατικά0/10 συστατικά 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο 1 κρεμμύδι 50 γρ βούτυρο 250 γρ μανιτάρια 5 κουταλιές αλεύρι γ.ο.χ. 200 ml …
Συστατικά0/10 συστατικά 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο 1 κρεμμύδι 50 γρ βούτυρο 250 γρ μανιτάρια 5 κουταλιές αλεύρι γ.ο.χ. 200 ml …
Η σάλτσα Αγιωργίτικο που δημιούργησα παρέα με τον αγαπημένο μου συνεργάτη, chef Μανώλη Μαυριγιαννάκη του Point A Bar & Restaurant,… …
Κορυφαία μεταξύ ίσων. Η πρώτη από τις πέντε κύριες σάλτσες της γαλλικής κουζίνας στην απλούστατη, αυθεντική εκτέλεση: Κρέμα μπεσαμέλ ή …
Ένα πολύ καλό συνοδευτικό για το πιλάφι ή τα ζυμαρικά σας, εναλλακτικό των συνηθισμένων βραστών λαχανικών. Λίγο πικάντικο… ακόμη καλύτερο!
Μια από τις βασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας είναι ικανή να μεταμορφώσει και το πιο απλό ψητό κρέας σε ξεχωριστό …
Μοιάζει πολύ με φάβα, αλλά δεν είναι. Γίνεται εύκολα, γρήγορα, είναι εξίσου νόστιμο και δεν χρειάζεται παρά ελάχιστο ελαιόλαδο. Το …
Σε διάφορες συνταγές με οτρακόδερμα (γαρίδες και καραβίδες) που σας έχω δώσει κατά καιρούς σας έχω περιγράψει το πως φτιάχνω …
Υλικά – 2 κ.σ. ελαιόλαδο – ¼ φλ. τσ. βούτυρο – 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο – 4 καρότα ψιλοκομμένα …
Είναι μια πολύ απλή και νόστιμη συνταγή όπου τα μανιτάρια δεν ειναι σουπα αλλά σε πιο παχύρευστη μορφή σαν κρέμα. …
4 κουταλιές βούτυρο 1 κρεμμύδι τεμαχισμένο 250 γρ. βρασμένο ζαμπόν, ψιλοκομμένο (ή προσούτο) 1/2 φλιτζ. βότκα 1 φλιτζ. λιωμένες ντομάτες …
Συνοδεύει κρέας ή ψάρι… Total Time: 20Λεπτά Χρόνος προετοιμασίας: 20Λεπτά Κρεμμύδι ξερό – 1 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα – 5 τεμ. …
Συνοδεύει ωραιότατα φιλέτο (μοσχαρίσιο χοιρινό και κοτόπουλο), μπιφτέκι σχάρας, ζυμαρικά. Υλικά 1 κονσέρβα μανιτάρια (ή 1 πακετάκι φρέσκα άσπρα μανιτάρια) …
Γλυκόξινη , καπνιστή και πικάντικη σάλτσα για ψητά κρέατα…
Iδανική σάλτσα γιά την ψησταριά…
Βασική συνταγή για σκούρο ζωμό βοδινού. Τον χρησιμοποιούμε για να ενισχύσουμε την γεύση σε μαγειρευτά, σάλτσες, σούπες αλλά και σαν …
Συνοδεύουμε οτιδήποτε ψάρι στον ατμό ή ψητό κρέας . Υλικά:½ κιλό καρότα
Ένα ωραιότατο κι ελαφρύτατο ψητό κοτοπουλάκι, σνιτσελάκι, μπιφτεκάκι, λίγα ψητά λαχανικά ή και μια ωραιότατη μπρουσκέτα κι από δίπλα ή …
To μυστικό βρίσκεται στο πολύωρο μαγείρεμα της , σε εξαιρετικά χαμηλή φωτιά, τόσο ώστε σχεδόν να μην διακρίνεται ο βρασμός. …