Τάρτα με μοτσαρέλα και μαρμελάδα πορτοκάλι Παρλιάρου
α Σαββατοκύριακα προσφέρονται για μαγειρικούς πειραματισμούς. Συνδυάστε μοτσαρέλα με μαρμελάδα πορτοκάλι σε μια διαφορετική τάρτα και το αποτέλεσμα θα σας …
α Σαββατοκύριακα προσφέρονται για μαγειρικούς πειραματισμούς. Συνδυάστε μοτσαρέλα με μαρμελάδα πορτοκάλι σε μια διαφορετική τάρτα και το αποτέλεσμα θα σας …
Άλλη μια αγαπημένη μου συνταγή που μοιράζομαι με πολύ χαρά μαζί σας γιατί νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να την …
Παντεσπάνι 5 αυγά 100 γρ ζάχαρη 70 γρ φαρίνα 1 κουταλιά νερό 10 γρ μπέικιν 2 βανίλιες Κρέμα 200 γρ …
Αυτή, η υπέρτατη απόλαυση της ζεστής, τραγανής τάρτα από σφολιάτα που συνδυάζεται με «μελωμένα» φρούτα εποχής που λιώνουν στο στόμα …
ΥΛΙΚΑ ΚΡΕΜΑΣ 2 φλυντζανι τσαγιού γάλα 3 κουταλιές σούπας κορν φλαουρ 1 κουτάλια.της.σούπας.αλεύρι 1 κρόκο αυγού 2 κουταλιές σούπας Βιτάμ …
Υλικά της συνταγής μας Ζύμη τάρτας (26 εκατοστών) 200 γρ. αλεύρι γ.χρ. 90 γρ. βούτυρο αγελάδας παγωμένο κομμένο σε μικρά …
Καρύδι, κανέλα, γαρίφαλο, άρωμα Χριστουγέννων έρχεται από την κουζίνα. Μην ξεχνιόμαστε… οι μέρες τρέχουν, η μεγάλη γιορτή πλησιάζει και μαζί …
Υλικά Για την βάση 100 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ ανάλατο βούτυρο ή μαργαρίνη 300 γρ. αλεύρι 1 αυγό 50 …
ΥΛΙΚΑ: 4 ασπράδια αυγών 4 κρόκοι αυγών 60 γρ. ζάχαρη 2 βανίλιες 110 γρ. βούτυρο λιωμένο 60 γρ.αλεύρι γ.ο.χ 40 …
Υλικά γιά Αντικολλητικό Ταψί Στρογγυλό διαμέτρου 36 εκατοστών. – 1 ΦΑΡΙΝΑ 500 γρμ. Κόκκινη. – 2 κουτ.γλ. ή 1 φακελάκι …
Όταν έφτιαξα τις μπάρες δημητριακών με χουρμάδες σκέφτηκα πως θα ήθελα να δοκιμάσω την ζύμη τους σε τάρτα. Κι έτσι …
Για το Σαββατοκύριακο σας ετοιμάσαμε σπέσιαλ γλυκάκι!Ταρτάκια με τραγανή βάση και αφράτη κρέμα με μασκαρπόνε.Τα αρωματίσαμε με λικέρ Grand Marnier …
Εξαιρετική τάρτα φράουλας. Η συνταγή είναι για φόρμα 23εκ αλλά εγώ την έκανα σε 28εκ και ήταν μια χαρά. 150 …
200 γρ. αλεύρι καλαμποκιού 200 γρ. αλεύρι σκληρό ή για όλες τις χρήσεις 200 γρ. αμύγδαλο λευκό τριμμένο 200 γρ. …
Υλικά ( για την ζύμη μπριζέ): 125γρ αλεύρι 70 γρ βούτυρο 1 κρόκο αυγού 1 πρέζα αλάτι 1 κουτ. της …
Ένα απολαυστικό γλυκό. Brownie με διπλή κρέμα, πρώτη κρέμα από μους σοκολάτας, δεύτερη κρέμα βανίλιας, και τέλος με επικάλυψη λευκής …
Φθινοπωρινή Τάρτα με “Oreo” φτιαγμένη με Καραμέλα και Καϊμάκι
Χειμωνιάτικα γλυκάκια σαν το σημερινό, είναι το τέλειο συνοδευτικού ενός ωραίου γεύματος, σε εκείνο ακριβώς το σημείο που η παρέα …
Θρυμματιστή μπισκοτένια βάση, εύγευστη crème pâtissière -με κρέμα γάλακτος- και ροδοψημένες φέτες μήλου είναι η σύνθεση αυτής της τάρτας, με …