Τούρτα αμυγδάλου με γλυκαντικά
Μια υπέροχη τούρτα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη. Ανάλαφρη και πεντανόστιμη Καταναλώνεται χωρίς ενοχές. Αν όμως επιμένετε στη ζάχαρη απλά αντικαταστήστε το …
Μια υπέροχη τούρτα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη. Ανάλαφρη και πεντανόστιμη Καταναλώνεται χωρίς ενοχές. Αν όμως επιμένετε στη ζάχαρη απλά αντικαταστήστε το …
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 250 γραμ Μπέικιν πάουντερ …
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο …
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
Παντεσπάνι 4 αυγά 1 φλ.τσ. γλυκαντικό Natreen 1 κάψουλα βανίλιας 1 φλ.τσ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Για την …
Υλικά 1 ανανάς κομμένος σε ροδέλες Μίγμα α’ 3 στρογγυλά φύλλα Λευκό Παντεσπάνι διαμέτρου μέχρι 20 εκ. 500 γρ. γάλα …
Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 1 κ.σ. μπέικιν 1 βανίλια 1 κ.σ. λικέρ αμαρέτο …
Έτσι η μαστίχα έγινε φυσικό εσάνς αμυγδάλου και η εξωτερική σαντιγύ διακόσμησης έγινε σαντιγύ σοκολάτας για να … παρηγορηθούν οι …