Κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού Παρλιάρου
Αυτός ο εντυπωσιακός κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού κλείνει υπέροχα ένα εορταστικό γεύμα και έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: είναι εξαιρετικά …
Αυτός ο εντυπωσιακός κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού κλείνει υπέροχα ένα εορταστικό γεύμα και έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: είναι εξαιρετικά …
Torta fiesta, μια συνταγή που πολλοί μου ζητήσατε να σας δώσω, μόλις είδατε την φωτογραφία που ανάρτησα στο FaceBook. Και …
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Χωρίς ενοχές και με πολύ θράσος, ενώ όλοι κάνουν διατροφή μετά τα Χριστούγεννα, έφτιαξα μια τούρτα σεράνο…Το ίδιο απόγευμα την …
Αυτή η παραλλαγή του κλασικού τιραμισού σε ποτήρι με μαύρη μπύρα αντί για καφέ εσπρέσο θα την λατρέψετε, ειδικά αν …
Αυτή η φλόκα όμως κρύβει στο εσωτερικό της πολλές γευστικές εκπλήξεις, αφού εναλάσσονται στρώσεις από τραγανό μπισκότο, μπισκότο σοκολάτας και …
1 συσκ. φύλλο σφολιάτας (περιέχει 2 φύλλα) 1,5 lt. γάλα φρέσκο πλήρες ή light 225 γρ. ζάχαρη 150 γρ. κορν …
Ξελογιαστική και πλούσια τούρτα σοκολάτας ετοιμασμένη όπως παλιά με βραστή κρέμα, μπισκότα petit-beurre, σοκολάτα υγείας και κομμάτια μπανάνας.
Μια τούρτα φίνα, ονομαστή, φτιαγμένη με την συνταγή του μεγάλου σέφ και δασκάλου Luca Montersino, από το βιβλίο του Peccati …
ΥΛΙΚΑ για 12 μεγάλα ή 16 μικρά σου: 1 κούπα νερό 1/2 κούπα βούτυρο 1 κούπα αλεύρι για όλες τις …
Υλικά Για το παντεσπάνι 5 αυγά 1 και 1/2 νεροπότηρο αλεύρι κοσκινισμένο 1 και 1/2 νεροπότηρο ζάχαρη 2 και 1/2 …
Υπεροχη,αφρατη τουρτα με γεμιση και αρωμα φραουλας… Ειναι φανταστικη… Απλα δοκιμαστε την!!! ΥΛΙΚΑ 500 ml γαλα φρεσκο 500 ml κρεμα …
Ο Γρηγόρης Γαστεράτος ετοιμάζει μια λιχουδιά που θα αγαπήσουν μικροί μεγάλοι. Υλικά Για το κέικ 350 γρ. αλεύρι για …
Υλικά Υλικά για το παντεσπάνι Αυγά 6 τεμ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. Ζάχαρη 150 γρ. Κακάο σκόνη …
Η τουρτα “τα 7 πέπλα” είναι πολύ ονομαστή στην Ιταλία. Δημιουργήθηκε το 1997, κατά την διάρκεια του διαγωνισμού παγκόσμιας εμβέλειας …
ΥΛΙΚΑ 500γρ τυρι κρεμα(φιλαδελφια βαζω εγω) 200γρ ζαχαρη αχνη 4ασπραδια αυγων σε μαρεγκα χτυπημενα 4κροκοι 300γρ σαβαγιαρ(τα βρισκουμε σε ολα …
Αυτη η καταπληκτικη τουρτα σοκολατας και πραλινας φουντουκιου, βασιζεται στην συνταγη της περιφημης Torta Diabella του μεγαλου σεφ της ζαχαροπλαστικης …
Με αυτήν την δροσερή τούρτα ανακαλύπτουμε το καλοκαιρινό πρόσωπο της σοκολάτας.Διαδικασία Κρεμ ανγκλέζ: Με ένα μικρό μαχαίρι «σκίζουμε» κατά μήκος …