ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΣΤΡΙΦΤΗ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 μεγάλα χωριάτικα φύλλα για πίτα (σπιτικά ή του εμπορίου) 2 αβγά 5 κ. σούπας …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 μεγάλα χωριάτικα φύλλα για πίτα (σπιτικά ή του εμπορίου) 2 αβγά 5 κ. σούπας …
Δεν είναι για όσους κάνουν δίαιτα…….
Μια συνταγή στην οποία ένα παραδοσιακό υλικό της ελληνικής κουζίνας, το κριθαράκι, μαγειρεύεται με την πατροπαράδοτη ιταλική τεχνική του ριζότο, …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 κιλό πατάτες 1 αβγό 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κύβος λαχανικών 30 …
Μια κοτόπιτα αφράτη, νόστιμη , ευωδιαστή και αρκετά ελαφριά.
Πολύ νόστιμα και αρκετά εύκολα κανελόνια. 500 γρ. κανελόνια (24 κομμάτια) που δεν χρειάζονται βράσιμο 1 κουτί σάλτσα ντομάτας 700 …
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού και σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων αναμένεται το Σαββατοκύριακο να κάνει κρύο και να …
Υλικά Μελιτζάνες 6 τεμ φλάσκιες Κιμάς κοτόπουλο 400 γρ Καρότα 2 τεμ τριμμένα στην λεπτή μεριά του τρίφτη Κρεμμύδια ξερά …
Υλικά 350 γρ. ρύζι Καρολίνα 200 γρ. ζαμπόν σε κύβους 150 γρ. τυρί του τοστ σε λεπτές φέτες 2 κουταλιές …
Κιμάς χοιρινός 200 γρ Κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ μεγάλα ψιλοκομμένα Ντομάτα κονκασέ …
Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό Ημέρα προβολής 2/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. Για 4 άτομα ΥΛΙΚΑ …
500gr ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ 500gr ΚΙΜΑ ΧΟΙΡΙΝΟ 1 ΦΛΙΤΖ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ…
κεφτεδες φρικασε με μανιταρια … Συστατικα 2 μετρια μαρουλια 6 φρεσκα κρεμμυδια 1 ξερο κρεμμυδι λιγο ανιθο λιγο μαιντανο ελαιολαδο αλατι …
προετοιμασια 1 μεγαλο βαθυ τηγανι 3 μελιτζανες 4 πατατες 500γρ.κιμας δυο δαφνοφυλλα 1κ.γ.κολιανδρο 1κ.γ.μπαχαρι σε κοκους λιγο τριμμενο μοσχοκαρυδο λιγο …
Υπέροχα και πεντανόστιμα μαριναρισμένα και γεμιστά μανιτάρια πού θα σας ενθουσιάσουν, με μία πολύ εύκολη συνταγή χωρίς δυσκολίες.
1 μπουκετάκι μπρόκολο3 μεγάλα πράσα σε ροδέλες1 καρότο τριμμένο στο χοντρό τρίφτη2 αυγά150 γραμ φέτα τριμμένη στο χέρι1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι2 …
Απίστευτα ελαφριά συνταγή για τις αγαπημένες μας μελιτζάνες, χωρίς ίχνος παραπανίσιου λαδιού.