Γλυκοπατάτες με κόκκινες φακές και σέσκουλα σε σάλτσα κάρυ
Οι μελωμένες γλυκοπατάτες με την μόλις χυλωμένη κόκκινη φακή και τα εύγευστα φύλλα των σέσκουλων μαζί με το γάλα καρύδας …
Οι μελωμένες γλυκοπατάτες με την μόλις χυλωμένη κόκκινη φακή και τα εύγευστα φύλλα των σέσκουλων μαζί με το γάλα καρύδας …
Το κουνουπίδι είναι ένα εξαιρετικό χειμωνιάτικο λαχανικό. Η μυρωδιά του όμως, όταν το βράζουμε, μας απωθεί! Γι΄αυτό έχω δοκιμάσει διάφορους …
Είναι γεγονός ότι τα φασολάκια δεν είναι και το πιο αγαπημένο φαγητό των παιδιών αλλά όμως είναι απαραίτητο για την …
Ο συνδυασμός της πατάτας και του αρακά είναι πολύ συνηθισμένος στην ελληνική κουζίνα. Μαγειρεύονται μαζί και σε γιαχνί και σε …
Υλικά συνταγής 500γρ. καρότα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 400γρ. ρεβίθια βρασμένα ή κονσέρβα 400γρ. ντομάτα κονκασέ 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 …
Τρυφερά φασολάκια με κύμινο και τζίντζερ, μαγειρεμένα με τον μπαχαρικό αέρα μιας μακρινής ανατολής που μυρίζει όμως γνωστά αρώματα. Και …
Τα φρέσκα φασολάκια είναι ίσως το πρώτο παράδειγμα της κατηγορίας ‘λαδερά’ που έρχεται στο νου όταν κάνει αναζήτηση και ένα …
60 ml. λάδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 γρ πιπέρι καγιέν 10 γρ. κόλιανδρο 10 γρ. κύμινο 2,5 εκ. φρέσκια πιπερόριζα, …
Έχετε σκεφτεί ποτέ να μαγειρέψετε το κουνουπίδι κάπως διαφορετικά από βραστό για σαλάτα; Εμείς σας έχουμε ήδη μια νοστιμότατη πρόταση …
Συνδυάζοντας τη σάλτσα barbeque με το κουνουπίδι, πετυχαίνουμε πολλά χαμόγελα και υποσχέσεις για πολλές επισκέψεις στο πιάτο μας!
Σήμερα θα φτιάξουμε ένα παραδοσιακό vegan κάρρυ από την ινδική κουζίνα, με πατάτες και αρακά. Η συνταγή ονομάζεται allo dum …