Χοιρινά παϊδάκια με Relish ντομάτας
Νόστιμα, μαλακά Ribs χοιρινού τα οποία αρωματίζουμε με μια ξερή μαρινάδα και ψήνουμε τόσο ώστε να παραμείνουν ζουμερά. 1 κιλό …
Νόστιμα, μαλακά Ribs χοιρινού τα οποία αρωματίζουμε με μια ξερή μαρινάδα και ψήνουμε τόσο ώστε να παραμείνουν ζουμερά. 1 κιλό …
Μια διαφορετική συνταγή που θα σας αρέσει πολύ. Μαροκινή καροτοσαλάτα με καυτερή πιπεριά και κύμινο. Η απλοϊκή αυτή σαλάτα, χαρακτηρίζει …
Πεντανόστιμες τορτίγιες, γεμισμένες με λαχανικά και καλυμμένες με σάλτσα τσίλι.
Το περασμένο ηλιόλουστο Σάββατο το μυαλό μου πήγε σε μια σαλάτα ταμπουλέ με μπόλικο δυόσμο, μαϊντανό… και μερικά ρεβύθια που …
Όποιος έρθει να φέρει και μπύρες !!!!
Σήμερα έχουμε κάποια διαφορετικά πιτάκια. Samosas, ινδικά μικρά πιτάκια γεμισμένα με λαχανικά (ή και κρέας) και μπόλικα μπαχαρικά. Το φύλλο …
Νόστιμα, μαλακά Ribs χοιρινού τα οποία αρωματίζουμε με μια ξερή μαρινάδα και ψήνουμε τόσο ώστε να παραμείνουν ζουμερά. Τα βουτάμε …
Υλικά συνταγής 800 γρ. κιμάς κοτόπουλου 2 ξερά κρεμμύδια στο τριμμένα στο multi 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κ.γ. κύμινο …
Για τα κεφτεδάκια 300 γρ. ανάμεικτο κιμά μοσχάρι -χοιρινό 2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια 2 φέτες μουσκεμένο και στημένο ψωμί 1 …
Υλικά Κρέας κομμένο σε κύβους 1 ίντσας 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 1/4 φλιτζανιού ξίδι ½ κουταλάκι νιφάδες κόκκινη πιπεριά 1 κουταλάκι …
Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα αυτή την εκδοχή. Το “παλατιανοί” παραπέμπει,στ’αυτιά μου, σε σουλτάνο ,άρα από την οθωμανική κουζίνα, υποθέτω,προέρχεται…. Κλασσικά γίνονται …
Νόστιμα, μαλακά Ribs χοιρινού τα οποία αρωματίζουμε με μια ξερή μαρινάδα και ψήνουμε τόσο ώστε να παραμείνουν ζουμερά. Τα βουτάμε …
Δεν τρώμε αρνί πολύ συχνά, που και που όμως μας πιάνει μια λιγούρα.. Αυτή τη φορά ήθελα κάτι πιο πικάντικο …
Αυτή είναι μία απλή συνταγή για να κάνετε την δικιά σας βασική πάστα για κάρυ και να δημιουργήσετε με αυτή …
Την μελιτζανοσαλάτα μας την αγαπάμε στην Ελλάδα και την φτιάχνουμε με διαφορετικούς τρόπους και ειδικά το καλοκαίρι που είναι …
Είναι πανεύκολο να το φτιάξουμε, χρησιμοποιώντας εποχιακά λαχανικά και μπαχαρικά της αρεσκείας μας. Σε μία εβδομάδα, το πολύ σε δέκα …
Από τον Chef Χρόνη Δαμαλά. 500 γρ. κοτόπουλο φιλέτο1 σκελ. σκόρδο3 πιπεριές τσίλι 1 ματσ. κόλιανδρο…