Σεβίτσε λαυράκι με Mango
Το σεβίτσε (ceviche) προέρχεται από το Περού, αλλά θα το συναντήσεις, σε πολλές παραλλαγές, σε όλη την Κεντρική και Νότια …
Το σεβίτσε (ceviche) προέρχεται από το Περού, αλλά θα το συναντήσεις, σε πολλές παραλλαγές, σε όλη την Κεντρική και Νότια …
Υλικά συνταγής 4 φιλέτα σολομού (250γρ./το καθένα) 4 κ.σ. ελαιόλαδο ½ λεμόνι (ο χυμός του) αλάτι πιπέρι 2 κ.σ. βασιλικός …
1 κιλό σκορπίνα 2 πράσα 2 καρότα 4 πατάτες 2 κρεμμύδι ξερό 2 σκελ. σκόρδο 1 σελινόριζα 1 φλ. …
Υλικά για 4 μερίδες 4 λαβράκια ή κέφαλους Για την μαρινάδα με σκόρδο – τζίντζερ: 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου …
Υλικά για 12 σατέ 750 γρ. φιλέτο ψαριού (πέρκα, μπακαλιάρο ή τόνο) 100 γρ. τριμμένη καρύδα μουσκεμένη σε 3-4 κουταλιές …
ΥΛΙΚΑ : 4 φιλέτα ψαριών (γλώσσα, πέρκα ή μπακαλιάρος) 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 500 γρ. ξερά φασόλια 1 πράσινη πιπεριά …
½ κιλό γάβρο φρέσκο 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά πορτοκαλί 1 πιπεριά κίτρινη 1 πιπεριά πράσινη 1 κρεμμύδι 1 κύβο …
Υλικά 4 φιλέτα βακαλάο (450γρ σύνολο) 6 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλιά κουρκουμά 1 κουταλιά κύμινο 1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα 1/2 …
Μια πολύ ελαφριά και πάρα πολύ νόστιμη πρόταση σας έχω σήμερα, μια συνταγή που την κάνω πάρα πολύ συχνά τους …
2 φιλέτα λαβράκι (1 κιλό) 250 γρ. σπαράγγια 250 γρ. καρότα baby αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα κόκκαλα των ψαριών …
Στην προηγούμενη ανάρτηση σας έδειξα τον πλούτο της Ερυθράς θάλασσας, ψάρια και διάφορα θαλασσινά. Κι όταν κάποιος επισκέπτεται την τοπική …