Κοτόπουλο με πάστα κάρυ και καρύδα
Υλικά – 1 κ.γ. σκόνη τσίλι – 1/2 κ.γ. αλάτι – 1 κ.γ. κουρκουμά – 1/4 κ.σ. σπόρο κόλιανδρου – 1/4 …
Υλικά – 1 κ.γ. σκόνη τσίλι – 1/2 κ.γ. αλάτι – 1 κ.γ. κουρκουμά – 1/4 κ.σ. σπόρο κόλιανδρου – 1/4 …
300 γρ. φρέσκο σπανάκι 4 κλων. κόλιανδρο 2 κ.σ. καρύδια 4 παντζάρια Λευκή κρέμα βαλσαμικού με Πορτοκάλι και Λεμόνι Kalamata …
200 γρ. φιλέτο τόνου 10 γρ. κόκκους πιπεριών (κόκκινο, μαύρο, πράσινο) 3 κλων. δενδρολίβανο Αλάτι ημίχονδρο 1/2 πιπεριά Φλωρίνης 1/2 …
Πρόκειται για ένα αμερικανικής προέλευσης πιάτο το οποίο λανθασμένα θεωρείται μεξικανικό. Έχει βέβαια τις βάσεις του στην μεξικανική κουζίνα όπου …
Το πιάτο αυτό βρίσκεται ανάμεσα στα πιο γνωστά ινδικά φαγητά σε όλο τον κόσμο. Η σάλτσα του μπορεί να παρασκευαστεί …
υλικά 400γρ γαρίδες καθαρισμένες 100γρ φρέσκο σολωμό 2 σκελίδες σκόρδο 1 κομματάκι φρέσκο τζίντζερ 2 μίνι καυτερές πιπεριές 2 κουταλιές …
«Tίκκα» σημαίνει κύβους από στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσες και κόκκαλα (και όχι άλλο κρέας). Παραδοσιακά ψήνεται μέσα σε «ταντούρ» (ινδικό …
Το πιάτο αυτό βρίσκεται ανάμεσα στα πιο γνωστά ινδικά φαγητά σε όλο τον κόσμο. Η σάλτσα του μπορεί να παρασκευαστεί …
Υλικά 1 αβοκάντο μεγάλο ή 2 μικρά 1 ντομάτα, σε χονδρά κομμάτια, χωρίς τα σπόρια 1 μικρό κρεμμύδι, σε χοντρά …