Φιλέτο σολομός με άσπρη σάλτσα
Υλικά 4 άτομα 0.5 κιλό φιλέτο σολομού 0.5 κιλό μακαρόνια (στριφτά) 500 γραμμάρια αρακά βρασμένο 2 μεγάλα κρεμμύδια 4 μεγάλες …
Υλικά 4 άτομα 0.5 κιλό φιλέτο σολομού 0.5 κιλό μακαρόνια (στριφτά) 500 γραμμάρια αρακά βρασμένο 2 μεγάλα κρεμμύδια 4 μεγάλες …
Από τα πιάτα με ψάρι που θα σας ξαφνιάσει το πόσο εύκολα και γρήγορα θα τα τελειώσουν τα παιδιά σας!!! …
700 γρ. λαβράκι 3 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 2 μελιτζάνες φλάσκες 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 σκελ. σκόρδο 10 ml ξίδι …
½ κιλό μπακαλιάρο κατεψυγμένο Trata on ice 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πράσο μεγάλο 1-2 σκελ. σκόρδο 1 ματσ. μαϊντανό ½ …
1 λαβράκι 1/2 κιλό περίπου 4 γαρίδες μέτριες καθαρισμένες με τα κεφάλια 2 φέτες ψωμί του τόστ που τις έχουμε …
4 χωματίδες, αλιευμένες με εργαλεία χαμηλής έντασης 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι 1 κονσέρβα σπαράγγια …
Η γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται …
1/2 κιλό φρέσκος σολωμός σε ροδέλες 300 γρ. μανιτάρια εποχής 4 μικρά κόκκινα κρεμμυδάκια στιφάδου 1 ποτήρι σάλτσα ντομάτας μαϊντανός …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44” 10/01/2013, ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ , ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΖΑΡΙΟΥ, ΤΑΡΤΑΡ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΚΑΙ …
4 μεγάλες φέτες τόνο 300 ml ξινόμαυρο κρασί 200 ml μοσχαρίσιο ζωμό 300 ml ζωμό ψαριού φτιαγμένο με κόκκινο κρασί …
2 φιλέτα λαβράκι (1 κιλό) 250 γρ. σπαράγγια 250 γρ. καρότα baby αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα κόκκαλα των ψαριών …
Την συνταγή την βρήκα σε ένα Γαλλικό βιβλίο συνταγών. Μπορεί να γίνει απο φιλέτο οποιουδήποτε ψαριού και είναι εξίσου νόστιμη.
Από τον Chef Θοδωρή Κυπριανίδη…
Από τον Chef Νίκο Καραθάνο…