Πικάντικος Σολομός με Ταμπουλέ, Μανιτάρια και Τζίντζερ
Μπορεί ν΄αφιερώνω άπειρο χρόνο στην κουζίνα αλλά υπάρχουν φορές που θέλω να μαγειρέψω κάτι πολύ νόστιμο σε λίγο χρόνο, συνήθως …
Μπορεί ν΄αφιερώνω άπειρο χρόνο στην κουζίνα αλλά υπάρχουν φορές που θέλω να μαγειρέψω κάτι πολύ νόστιμο σε λίγο χρόνο, συνήθως …
Ψητό Φιλέτο φρέσκου σολομού, μαριναρισμένο σε μια γευστική και πικάντικη σάλτσα, φτιαγμένη από σόγια σως, πράσινο κρεμμυδάκι, πολτοποιημένο σκόρδο, καυτερή …
Κάποιες φορές συμβαίνει να έχουμε διάθεση για πειραματισμούς! Δεν αρκούσε απλώς να μαγειρέψουμε το σολομό μας με έναν από τους …
Υλικά συνταγής 1 κιλό ψάρια (1 μυλοπόπι μεσαίου μεγέθους και 1-2 μπακαλιαράκια μικρά) 1½ λίτρο νερό 2 πατάτες 2 καρότα …
Ελαφρύ και νόστιμο. 600 γρ. φιλέτο σολομού 1 λεμόνι 1/2 κ.γ. σκόνη τζίντζερ (προεραιτικά) 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού λευκό κρασί …
υλικά για τον σολoμό 2 φιλέτα σολoμού (125γρ το καθένα) ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κουταλάκι θυμάρι 1/2 κουταλάκι ζάχαρη …
Υλικά για 4 άτομα – 8 μέτρια φιλέτα σολωμού, περίπου 120 γρ. το ένα – 4-6 πατάτες, κομμένες σε …
Υλικά συνταγής 4 φιλέτα σολομού (250γρ./το καθένα) 4 κ.σ. ελαιόλαδο ½ λεμόνι (ο χυμός του) αλάτι πιπέρι 2 κ.σ. βασιλικός …
Για αυτούς που είναι λάτρεις του φρέσκου σολωμού είναι μοναδικό για ορεκτικό. Συνοδεύεται με ροζέ κρασί ημίγλυκο… ή φρουτώδες Medium …
Η Ψαρόσουπα είναι ένα κλασικό, πολύ νόστιμο και υγιεινό Ελληνικό πιάτο, Μεσογειακό θα έλεγα, που για να ετοιμαστεί δεν χρειάζεται …
Σούπα με κοκκινόψαρο και λαχανικά, ξινούτσικη με διάφορα αρώματα εσπεριδοειδών. 2 κοκκινόψαρα ό,τι μέγεθος θέλουμε 4 καρότα 3 κολοκύθια μεγάλα …
4 φιλέτα λαβράκι Χυμό 1 λεμονιού Αλάτι, πιπέρι Ξύσμα από ένα λεμόνι Για το τσάτνεϊ 200 γρ. παντζάρι καθαρισμένο και …
Ένα ψάρι με πινελιά ασιατική, που ευωδιάζει και νοστιμίζει από το τζίντζερ και το λεμόνι. 1 ψάρι ολόκληρο (λαβράκι, μυλοκόπι …
Ναι η Ελληνική θάλασσα έχει από όλα, έχει και τόνους, των οποίων η γεύση είναι καταπληκτική και η κόκκινη σάρκα …
Ο φρέσκος βακαλάος των Ελληνικών θαλασσών μας δίνει μια θρεπτικότατη σούπα, με υπέροχο λευκό ζωμό, πλούσιο σε γεύση, που τρώγεται …
υλικά 500γρ. σολωμό σε μπουκιές 2 γλυκοπατάτες σε κομμάτια 2 mini καυτερές πιπερίτσες 3 κουταλιές τζίντζερ ψιλοκομμένο 3 κουταλιές λάδι …
Από τον Chef Βασίλη Σικαλιά ,400 γρ. φιλέτο ξιφία Ξύσμα από τζίντζερ (περίπου 10 γρ.) Ξύσμα & χυμό από 1 …
Φιλέτα γλώσσας με κονιάκ και μέλι Υλικά 4 φιλέτα γλώσσας 2 κουτ. σούπας μέλι 1 κουτ. σούπας μουστάρδα 1 κουτ. …
Μια διαφορετική ιδέα για να προσφέρω ψάρι είναι αυτή του burger από σολωμό και φρέσκα ψωμάκια. Πρωτότυπη, υγιεινή κι απλή …
Αρωματίζουμε τον σολομό με τζίντζερ και τον γαρνίρουμε με μια γρήγορη σάλτσα μυρωδικών.