Μελομακάρονα Γεμιστά με Καρύδια – Ισλί
Υλικά για μια λαμαρίνα φούρνου,όσο θέλουμε διπλασιάζουμε την δόση μισή κούπα αραβοσιτέλαιο (125 ml) ξύσμα από 1 πορτοκάλι γ κανέλα …
Υλικά για μια λαμαρίνα φούρνου,όσο θέλουμε διπλασιάζουμε την δόση μισή κούπα αραβοσιτέλαιο (125 ml) ξύσμα από 1 πορτοκάλι γ κανέλα …
Χωρίς το παραδοσιακό μέλωμα, εύκολα, υπέρ τραγανά μελομακάρονα με μπίρα που σιροπιάζονται κυριολεκτικά στον αυτόματο, ανατρέποντας τους κανόνες. Τελεία. Αυτός …
Γλυκά ψωμιά Πρωινό – Brunch Έτσι για να τον γλυκάνω κι εγώ διάλεξα για πρώτη συνταγή μια υγιεινή νοστιμιά, που …
Mελωμένο χοιρινό για τις γιορτές ή το κυριακάτικο τραπέζι μας! Αν βάλουμε ολόκληρο το μπούτι όπως έχω κάνει εγώ χαράζουμε …
Υλικά 2 φλ. ελαιόλαδο 1 φλ. μπίρα 1 φλ. ζάχαρη 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μπέικιν …
Εύκολο και πολύ νόστιμο ψωμάκι! Μια παραλλαγή του γνωστού ψωμιού με μπύρα
Υλικά για 2-3 άτομα: 1 ψαρονέφρι των 500 γρ. κομμένα σε λεπτές φέτες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεσαίου μεγέθους ξερό κρεμμύδι, …
Ολοστρόγγυλα, με σοκολατένια ή με σοκολατοκαρυδένια καρδιά, τυλιγμένα σε διαφανές πλαστικό χαρτάκι για να μην ξεφεύγει το λιγοστό τους σιρόπι. …
1 κιλό αλεύρι 700 γρ. λάδι 250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. χυμό πορτοκαλιού 100 γρ. μπύρα …
Υλικά της συνταγής μας (100-110 τεμ. μέτριο μέγεθος) 3 κούπες ελαιόλαδο ελαφρύ 2 κούπες μπύρα με η χωρίς αλκοόλ 1 …
Υλικά 1 ½ – 2 κιλά, ένα κότσι χοιρινό(είναι για 2 ατομα) 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα 3 κουταλιές σούπας μέλι …
Ιδιαίτερο το σημερινό μας κέικ, με υλικά που ξεχειλίζουν άρωμα και γεύση!Περιέχει μπύρα με μέλι ελληνικής παραγωγής που βρήκα στο …
1 μπούτι χοιρινό κομμένο σε μικρές μερίδες 1/2 κιλό πατάτες κομμένες κυδωνάτες 2 πράσινες, 2 κόκκινες, 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες …
Υλικά συνταγής 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο 1 μπύρα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κλαδάκια δενδρολίβανο 2 κ.σ. …
Ψητό χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα.
Μόνο του ή με το με το ντιπ τυριού, αυτό το ψωμάκι είναι τέλειο!
Υπέροχες φλογέρες με νοστιμότατο συνδυασμό τυριών θα βρείτε σήμερα στο μπλογκοσπιτάκι μου! Μ’ εκείνο το καταπληκτικό και κρατσανιστό φύλλο κρούστας …
Μια ολόκληρη ράχη από χοιρινές μπριζόλες, ψημένη σωστά στο φούρνο, έχει γαστρονομικά ασύγκριτα μεγαλύτερη αξία, από το άθροισμα των ατομικών …
Αυτή την εποχή ξεκινάνε οι γουρ’νοχαρές ένα παλιό ελληνικό έθιμο όπου κάποιες περιοχές της Ελλάδας ακόμη αναβιώνουν μέχρι και σήμερα.Στην …