Πολύσπορο Ψωμί Ολικής Αλέσεως – Χωρίς Ζύμωμα
250 γρ αλεύρι ολικής αλέσεως 250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις μισό κ γ αλάτι 1/4 κ γ ζάχαρη …
250 γρ αλεύρι ολικής αλέσεως 250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις μισό κ γ αλάτι 1/4 κ γ ζάχαρη …
Συνταγή για τα πιο αφράτα επαγγελματικά Ψωμάκια για Burger! Τέλεια γεύση και είναι φουλ Αφράτα! Αν τα φτιάξετε θα ξετρελαθείτε …
Θα μοιραστώ μαζί σας μια συνταγή της φίλης μου της Νίνας, ένα μοναδικό ψωμί. Στην Φλώρινα το λένε και Πογάτσα, …
Αφράτα ψωμάκια με γέμιση που σας αρέσει γλυκιά ή αλμυρή. Υλικά: 1100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 600 γρ. χλιαρό γάλα 300 …
Έφτιαξα ένα μαλακό αφράτο ψωμί για Τοστ και το μοιράζομαι μαζί σου. Είναι απλό με υλικά που έχεις στο σπίτι, …
Λαγάνα το παραδοσιακό ψωμί της Καθαράς Δευτέρας. Καλή Σαρακοστή σε όλους, παρέα με την κλασική παραδοσιακή νηστίσιμη λαγάνα. 500 γρ …
Διαλύουμε την μαγιά και τη ζάχαρη στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε το λάδι, τα αυγά, το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το …
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι, τη ξηρή μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι μαζί. Προσθέστε το ελαιόλαδο και …
Τα υλικά:. 675 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις. 375 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης. 650 ml ζεστό νερό (40C). 3 …
Υλικά: 700 γρ αλεύρι ολικής άλεσης μαγιά ξηρή ζάχαρη 450 γρ νερό, χλιαρό ελαιόλαδο Λίγη βρόμη για πασπάλισμα Εκτέλεση: Σε …
Η ζύμη Brioche τείνει να είναι βαριά, καθώς είναι μια εμπλουτισμένη ζύμη. Έτσι έχουμε μια εμπλουτισμένη ζύμη με υπέροχη γεύση, …
Υλικά (για 3 ορθογώνιες φόρμες 31 cm) 1 κιλό αλεύρι τύπου Μ 620 ml νερό χλιαρό 16 γραμμάρια ξηρή ή …
Βάζουμε σε ένα μπολ χλιαρό νερό, τη μαγιά, το ταχίνι, τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη. …
Τα χειροποίητα τρόφιμα χωρίς γλουτένη, με απασχολούν τα τελευταία χρόνια συχνά, γιατί όλο και κάποιος φίλος διαγιγνώσκεται με δυσανεξία στη …
Υλικά: 1000 γρ αλεύρι γ 500 γρ ξηρή μαγιά ζάχαρη 100 γρ ηλιέλαιο 2 αβγά μπέικιν πάουντερ κοφτό αλάτι 1 …
Πάμε να φτιάξουμε παρέα ένα πεντανόστιμο ψωμάκι! Εύκολα, γρήγορα και απλά! Να σου συστήσω τη Λόλα τη Φρατζόλα, που θα …
Από τότε που ξεκίνησα να κάνω σπιτικά ψωμάκια δεν έχω σταματήσει να ψήνω. Αφού το κάνω εγώ που δεν είμαι …
Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό. Προσθέτουμε το λάδι, το μισό αλεύρρι, το αλάτι και ανακατεύουμε. Ενσωματώνουμε …