παπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι
Γενναίες παπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι, το πιο γήινο πιάτο ζυμαρικών για το φθινοπωρινό κρύο και τον χειμώνα. Μεστή, …
Γενναίες παπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι, το πιο γήινο πιάτο ζυμαρικών για το φθινοπωρινό κρύο και τον χειμώνα. Μεστή, …
Λίγα υλικά, με έντονες γεύσεις, χωρίς πολλές σάλτσες για να μην καλύπτουν τα υπέροχα αρώματα των μανιταριών και του καπνιστού …
Η πληθώρα λαχανικών, κυρίως τα πορτσίνι κ το φινόκιο, το ούζο, ο αρωματικός άνηθος έδωσαν γεύση στο φαγάκι μας κ …
Υλικά συνταγής 500γρ. φαρφάλες 500γρ. χυμός από φρέσκες τομάτες 2 μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα σε φέτες 6 μανιτάρια λευκά κομμένα σε …
Υλικά για 6-8 άτομα: 1 κουτί (500 γρ.) λαζάνια με σπανάκι 500 γραμ. σπανάκι 25 γραμ. κουκουνάρι 20 γραμ. μανιτάρια …
Η γεμάτη, γήινη μυρωδιά που έβγαινε απ’ τα μανιτάρια ενώ τα σωτάριζα, με μπέρδεψε προς στιγμή και μ’ έκανε να …
500 γρ. σπαγγέτι 2 λουκάνικα χωρίς το περίβλημα περασμένα από τη μηχανή του κιμά 30 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 κρεμμύδι …
Από τα πολύ-πολύ αγαπημένα φαγητά, ανεξαρτήτως εποχής! Υλικά για 4 μερίδες: 500 γρ πένες 500 γρ μανιτάρια πλευρώτους 25 γρ …
Υλικά 1 πράσο 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο 30γρ αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 500γρ σπαράγγια αλάτι πιπέρι 500γρ ζυμαρικά λάδι τρούφας…
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά φρέσκες ταλιατέλες 2 κλωστές σαφράν 1 πρέζα σκόνη σκόρδου αλάτι για το κοτόπουλο 5 μπουτάκια …
Μια απ’ τις τελευταίες μικρές επεμβάσεις-αποκάλυψη ήταν το καβουρντισμένο κουκουνάρι που μπλέκεται με το σπανάκι και προσθέτει πολύ σε γεύση …
Το κόνσεπτ ακολουθεί την εποχή και αναδιατάσσει τα υλικά με ένα τσικ έμπνευσης: πρώτη ύλη κάτι καθημερινό, βατό και οικονομικό. …
2 πακέτα αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι των 15 γρ. 175 ml ζεστό νερό 30 ml ελαιόλαδο 2 εσαλότ ψιλοκομμένα 2 σκελίδες …
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με την σημερινή συνταγούλα που θα μοιραστώ μαζί σας! Στο σημερινό πιάτο πρωταγωνιστούν τα λατρεμένα μας μανιτάρια, …
Είναι απίθανη, εύκολη, γρήγορη, ελαφριά κ ΠΡΕΠΕΙ να την φτιάξετε! Δεν χρησιμοποίησα ντομάτα. Θέλησα να πρωταγωνιστήσει απόλυτα το μανιτάρι. Αν …