παπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι
Γενναίες παπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι, το πιο γήινο πιάτο ζυμαρικών για το φθινοπωρινό κρύο και τον χειμώνα. Μεστή, …
Γενναίες παπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι, το πιο γήινο πιάτο ζυμαρικών για το φθινοπωρινό κρύο και τον χειμώνα. Μεστή, …
Μια πίτα με άγρια μανιτάρια και φύλλο σφολιάτας, που στα Γαλλικά ονομάζεται “ τούρτα του δάσους” (tourte forestière) που με συγκίνησε …
Υλικά (για 4 άτομα) – 500 γρ. μανιτάρια διάφορα – 25 γρ. αποξηραμένα πορτσίνι μανιτάρια – 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
1 κιλό λευκά μανιτάρια 60 γρ. αποξηραμένα βασιλομανίταρα & πορτσίνι 50 γρ. αποξηραμένη λεντινούλα (σιτάκε) 3 πράσα 1 κρεμμύδι …
1 φύλλο φρέσκια ζύμη κουρού KANAKI 200 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα 50 γρ. Arla κρέμα γάλακτος 100 γρ. λευκά …
Γευστικότατο γιορτινό πιάτο, με πολύ ωραία εμφανιση. Εχει και το πλεονέκτημα οτι παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα. Τα πορτσίνι κάνουν την …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά φρέσκες ταλιατέλες 2 κλωστές σαφράν 1 πρέζα σκόνη σκόρδου αλάτι για το κοτόπουλο 5 μπουτάκια …
Υλικά συνταγής 2 στήθη κοτόπουλο κομμένα στη μέση 15γρ. αποξηραμένες κανθαρέλες 15γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος (250ml …