ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ
Τις περισσότερες φορές, τα νοστιμότερα δημιουργικά πιάτα προκύπτουν από το πάντρεμα στοιχείων από διαφορετικές κουζίνες, που ο συνδυασμός τους παράγει …
Τις περισσότερες φορές, τα νοστιμότερα δημιουργικά πιάτα προκύπτουν από το πάντρεμα στοιχείων από διαφορετικές κουζίνες, που ο συνδυασμός τους παράγει …
Πριν μερικές ημέρες μπήκαμε και επίσημα στο φθινόπωρο! Ίσως για πολλούς την πιο καταθλιπτική εποχή του έτους, που ωστόσο, αν …
Το διατροφόλογιο της οικογένειας ενόψει Πάσχα θα αναδιαμορφωθεί καθότι θα αρχίσουμε νηστεία. Μια από τις αγαπημένες μας συνταγές αυτή την …
Για σήμερα, risotto με μπρόκολο και τυρί gorgonzola. Αφιερωμένο στη μικρή μας κόρη, που τα λατρεύει και τα δύο αυτά …
Γευστικό φαγητό θαλπωρής που το έχω συνδέσει με τον χειμώνα. Ανακατεύεις πάνω από το μάτι της κουζίνας και ζεσταίνεσαι. Ανακατεύεις …
Έμπνευση της στιγμής για να μεταλλάξω το πρασόρυζο σε κάτι που θα απολαύσει και ο καλός μου! 500 γρ. ρύζι …
Υλικά:250 γρ. ρύζι μακρύκοκοβούτυρο4-6 πράσα1 πιπεριάελαιόλαδο100 γρ. μανιτάρια μαϊντανός
Σας είχα μιλήσει στην προηγούμενη ανάρτηση γι’ αυτό το πιάτο. Ήταν το κάτι άλλο! Το έφτιαξε ο χρυσοχέρης Νίκος, το …
Υλικά 300 γρ. ρύζι για ριζότο (εγώ έβαλα carnaroli) 200 γρ. μανιτάρια (κομμένα σε χοντρές φέτες) 1 πράσο (κομμένο σε …
Σήμερα, λοιπόν, ας ετοιμάσουμε ένα τέτοιο πιάτο που είναι χρησιμότατο σε όλους όσους θέλουν κάτι εύκολο, γρήγορα αλλά ταυτόχρονα υγιεινό …
Μια συνταγή απίθανη από την Ινδονησία!
Το πρασόρυζο ήταν παραγγελία, είχαν αγοραστεί τα πράσα και τα υπόλοιπα προκύψαν στην πορεία.Ανοίγοντας σήμερα τον υπολογιστή έπεσα πάνω στην …