Γαλοπούλα Wellington με Γκοργκοντζόλα και Μανιτάρια
Η συνταγή για Γαλοπούλα Wellington με Γκοργκοντζόλα είναι κατάλληλη για τα Χριστούγεννα και το εορταστικό τραπέζι και μπορεί να αντικαταστήσει την …
Η συνταγή για Γαλοπούλα Wellington με Γκοργκοντζόλα είναι κατάλληλη για τα Χριστούγεννα και το εορταστικό τραπέζι και μπορεί να αντικαταστήσει την …
Ζουμερό και τρυφερό μοσχαρίσιο φιλέτο με πατέ μανιταριών, προσούτο, συκωτάκια πουλερικών και μυρωδικά, τυλιγμένο σε τραγανή σφολιάτα. The post Beef …
Το φιλέτο Γουέλινγκτον, δηλαδή φιλέτο σε φύλλο σφολιάτας, είναι η επιτομή του γιορτινού ή επίσημου πιάτου. Η κλασική συνταγή είναι… …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι κοσκινισμένο 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 …
1 ψαρονέφρι 50 γρ. προσούτο Δράμας 100 γρ. μανιτάρια λευκά 50 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη Για τη σάλτσα 1 κρεμμύδι …
Ψαρονέφρι γεμιστό με προσούτο. Σερβίρεται με πατάτες πανέ. 1 ψαρονέφρι 700 γραμμάρια 4 φέτες προσούτο 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε …
150 ml. ζωμό βοδινού 125 γρ. ντοματάκια κονκασέ κονσέρβα 30 γρ. βούτυρο 150 γρ. ρύζι (κατά προτίμηση αρμπόριο ή βιαλόνε) …
Μπριζόλες με προσούτο και μανιτάρια ΑπόΗ απλή μπριζόλα αποκτά νέα γεύση!Μπριζόλες μοσχαρίσιες – 5 τεμ.Μανιτάρια στρογγυλά φρέσκα – 200 γρ.Ντομάτες …
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,4 αβγά 6 φέτες ελληνικό προσούτο Ifantis 200 γρ. πράσα 100 γρ. φρέσκα μανιτάρια 50 …
Μια γευστίκη μακαρονάδα για αυτούς που λατρεύουν τα μανιτάρια! Υλικά 90 ml παρθένο ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 500 γρ. μανιτάρια …
Μια πρωτότυπη ιδέα για τραχανά σούπα είναι μια ιταλική παραλλαγή, με μανιτάρια και προσούτο. Σας την παρουσιάζουμε! Υλικά 1 φλιτζάνι …
Υλικά 1 ζυμάρι πίτσας με διάμετρο 28 εκ. 3 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα 3 κουτ. σούπας Hellmann’s Real μαγιονέζα …
Μια συνταγή που ξεφεύγει λιγο από την συνηθισμένη καρμπονάρα!
ΥΛΙΚΑ για 6-8 άτομα -400 γρ. ρύζι καρολίνα ή αρμπόριο -500 γρ. μανιτάρια φρέσκα -600 ml ζωμό από τα “ποδαράκια” …