πάστα πριμαβέρα – τα διάσημα ζυμαρικά της άνοιξης
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Λοιπόν δεν ξέρω αν το παθαίνετε και εσείς αλλά εκεί γύρω στην Τετάρτη η ενέργειά μου ψιλοεξαντλείται. Και συνήθως την …
Μακαρονάδας το ανάγνωσμα σήμερα! Και τι μακαρονάδας! Μιας υπέροχης μακαρονάδας με σπαράγγια (που είναι και της εποχής), σύγκλινο Μάνης, μανιτάρια …
Μια διαφορετική υπέροχη quiche! 1 φύλλο ζύμη για πίτσα από σπίτι της Alfa 2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα λίγο αλεύρι για …
300 γρ. κοφτό μακαρονάκι 1 ματσ. σπαράγγια 300 γρ. άσπρα μανιτάρια 100 ml Arla κρέμα γάλακτος 4 αβγά 1 κρεμμύδι …
1 ματσάκι φρέσκα σπαράγγια, καθαρισμένα 1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια, κομμένα στατέσσερα 2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο 2 κουταλάκια του γλυκού …
4 χωματίδες, αλιευμένες με εργαλεία χαμηλής έντασης 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι 1 κονσέρβα σπαράγγια …
Από την γνωστή, τιτλοφορεμένη εδώ και τρεις αιώνες οικογένεια των ουέλιγκτον (ή γουέλινγκτον), ο σολομός σε σφολιάτα τυλίγεται με τον …
Γλυκόξινο χοιρινό με λαχανικά εποχής και μαρμελάδα δαμάσκηνο Υλικά Για το χοιρινό 350 gr. ψαρονέφρι 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα …
500 γρ. σπαγγέτι μπουκατίνι ή φετουτσίνι 150 γρ. πανσέτα ή μπέικον 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. βούτυρο …
Υλικά 1 πράσο 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο 30γρ αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 500γρ σπαράγγια αλάτι πιπέρι 500γρ ζυμαρικά λάδι τρούφας…
Πρόταση για μια ζεστή Ανοιξιάτικη σαλάτα σας έχω σήμερα.Τα κομματάκια του ξεροψημένου μπέικον θα κάνουν την ζεστή σαλάτα πιο θελκτική …
Είχα φάει μια ανάλογη συνταγή σε ένα ιταλικό εστιατόριο. Μετά από δοκιμές, μια που μου άρεσε εξαιρετικά, κατάφερα να φτιάξω …
2 φιλέτα λαβράκι (1 κιλό) 250 γρ. σπαράγγια 250 γρ. καρότα baby αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα κόκκαλα των ψαριών …