Τα ανεβατα της Κρητης
Σας έχω ξαναφτιάξει καλιτσούνια, συνταγή της μαμάς μου που την φτιάχνουμε πολλά χρόνια. Σήμερα θα σας φτιάξω μια πιο μοντέρνα …
Σας έχω ξαναφτιάξει καλιτσούνια, συνταγή της μαμάς μου που την φτιάχνουμε πολλά χρόνια. Σήμερα θα σας φτιάξω μια πιο μοντέρνα …
Υλικά: για 25 μεγάλα ρολάκια για την μαγιά: 100 ml χλιαρό γάλα 2 φακελάκια νωπή μαγιά 100γρ αλεύρι 2 κ.σ. …
Ονειρεμένα πολίτικα τσουρέκια με προζύμι… μιαμ μιαμ!
Εύκολα,νόστιμα ,αρωματικά!
Αν κλείσουμε τα μάτια μας και σκεφτούμε Πάσχα Ελληνικό, Πάσχα της Ορθοδοξίας η εικόνα που θα σχηματιστεί στο μυαλό μας …
Εύκολο και μυρωδάτο τσουρέκι, κατάλληλο για όλο το χρόνο οχι μονο το Πάσχα. Λίγα μυστικά ακόμα Ο χρόνος ψησίματος ίσως …
Μοσχοβολάει το σπίτι.
Υλικά της συνταγής μας (3-4 τεμ.) Τσουρέκια 950-1000 γρ. αλεύρι δυνατό για τσουρέκια 5 αυγά 210 γρ. ζάχαρη καστανή 175 …
Εύκολο και μυρωδάτο τσουρέκι, κατάλληλο για όλο το χρόνο οχι μονο το Πάσχα.
Τα πιο μαστιχωτά και παραφουσκωμένα τσουρέκια ever!
Αυτά τα τσουρέκια τα έχουν όλα! Δεν χρειάζεται να περιμένουμε για να φουσκώσουν ξανά και ξανά. Χωρίς ζυγαριά τα φτιάχνουμε …
Το μυστικό για ένα καλό τσουρέκι, είναι στο αλεύρι. Πρέπει να χρησιμοποιούμε πάντα αλεύρι με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Επίσης, …
Υλικά 470γρ αλεύρι για τσουρέκια η για ολες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ξηρή 1 αυγό και 1 ασπράδι (τον …
Μια φίλη ανέβασε στο facebook την συγκεκριμένη συνταγή, ειχε τις καλύτερες συστάσεις. Επρέπε να την δοκιμάσω και το έκανα. Δεν …
Υλικά 1/2 κούπα τσαγιού βούτυρο λιωμένο 1/2 κούπα τσαγιού γάλα χλιαρό 1/2 κούπα τσαγιού ζάχαρη 1 αυγό ολόκληρο και 1 …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 4 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα χλιαρό γάλα 1/2 κούπα ζάχαρη 1/3 κούπα …
Αφορμή γι’ αυτήν την συνταγή στάθηκε η επιθυμία μου για ένα γευστικό τσουρέκι που να μην έχει τίποτα να ζηλέψει …
Τα έχω φτιάξει “άπειρες” φορές!! Τα υλικά πάνω κάτω τα ίδια. Αυτό που αλλάζει κάθε φορά, είναι ίσως λίγο οι …
Γιορτινό τσουρέκι με υπέροχα αρώματα για το πρωινό και τον καφέ σας! Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι 1/2 κ.γ. …
Με υφή και αρώματα που παραπέμπουν σε τσουρέκι,μα χωρίς δυσκολία και άγχος προκειμένου να πετύχουμε εκείνη τη μαστιχωτή,κορδωνάτη ζύμη που …