Κουνουπίδι κοκκινιστό με μανιτάρια και μπαχαρικά
Μία συνταγή αφιερωμένη στο «παρεξηγημένο» κουνουπίδι! Αυτή η συνταγή θα σας δείξει πώς μπορείτε ένα λαχανικό να το μετατρέψετε σε …
Μία συνταγή αφιερωμένη στο «παρεξηγημένο» κουνουπίδι! Αυτή η συνταγή θα σας δείξει πώς μπορείτε ένα λαχανικό να το μετατρέψετε σε …
Μετά από αρκετό καιρό ήρθε η ώρα για την αγαπημένη μας ινδική κουζίνα! Την είχαμε πεθυμήσει πραγματικά! Πάντως το xacuti …
Αν και αρχικά τρόμαξα με όλα τα υλικά που είδα, τελικά η εκτέλεση δεν ήταν τόσο δύσκολη! Είναι ένα υπέροχο …
Αυτή είναι μία απλή συνταγή για να κάνετε την δικιά σας βασική πάστα για κάρυ και να δημιουργήσετε με αυτή …
Η σεζόν αυτή χαρακτηρίζεται από μια “ινδομανία” στις μαγειρικές μας επιλογές! Έχουμε φτιάξει πολλά ινδικά πιάτα και με κάθε πιάτο …
Το ωμό ελαιόλαδο είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία μας αλλά πάντοτε πρέπει να καταναλώνουμε με μέτρο. Τώρα το καλοκαίρι …
Φτερούγες κοτόπουλου, με αρωματικό άγγιγμα Τζαμάικας! Εύγευστο, εύκολο και οικονομικό πιάτο.Ψητές φτερούγες στο φούρνο, πολύ νόστιμες χάρις στο μείγμα των …
Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι …
Το garam masala (γκαράμ μαζάλα), ειναι ενα μιγμα μπαχαρικων, που καταγεται απο την ινδικη κουζινα. Πραγματι, στα Χιντι, garam σημαινει …
Υλικά: 650 γρ. φιλέτο κοτόπουλου Για τη μαρινάδα 100 γρ. γιαούρτι χυμός ενός λεμονιού 1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη 2,5 εκ. …