Μοσχάρι κοκκινιστό πάνω σε πουρέ μελιτζάνας
Πρόσφατα φάγαμε με φίλες ένα καταπληκτικό τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας σε μαγαζί. Ήταν απλά θεϊκό! Καθώς γευόμουν τον βελούδινο …
Πρόσφατα φάγαμε με φίλες ένα καταπληκτικό τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας σε μαγαζί. Ήταν απλά θεϊκό! Καθώς γευόμουν τον βελούδινο …
Υλικά συνταγής Για τα τας κεμπάμπ 1 κιλό μοσχάρι ελιά, χτένι σπάλας 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. αλεύρι 1 κ.σ. …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά ,χτένι) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. …
Παραδοσιακό Μοσχάρι Γιουβέτσι με ΚριθαράκιΤο γιουβέτσι είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. Η πιο συνηθισμένη εκδοχή του …
Υλικά συνταγής για τη μαρινάδα ½ φλιτζ. λευκό κρασί 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες ⅓ …
ΥΛΙΚΑ 1,500 γρ. μοσχάρι ελιά 1 φινόκιο μεγάλο κομμένο σε χοντρές φέτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο φετάκια λίγο …
Πάντως, σας εξομολογούμαι ότι μετά την πρώτη δοκιμή, το μπεφ Αρλεζιέν έχει καθιερωθεί μέσα στο ρεπερτόριο των πιάτων που φτιάχνω …
Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι κότσι ή ελιά 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 4 σκελίδες σκόρδο 1 κιλό πατάτες ελαιόλαδο …
Από τον Κωνσταντίνο Δαγρυτζίκο 1 κ. μοσχάρι (ελιά)