Μπιφτέκια με μοσχοκάρυδο και θυμάρι στη σχάρα
Κρέας, ΚιμάΚιμάς, Αυγό, Κρεμμύδι ξερό, Ψωμί – Αρτοσκευάσματα, Μοσχοκάρυδο, Θυμάρι, Δυόσμος, Μαϊντανός, Ρίγανη, Ελαιόλαδο – Λάδι, Λεμόνι, Αλάτι, ΠιπέριΔημοσιεύθηκε: 07/02/2018 …
Κρέας, ΚιμάΚιμάς, Αυγό, Κρεμμύδι ξερό, Ψωμί – Αρτοσκευάσματα, Μοσχοκάρυδο, Θυμάρι, Δυόσμος, Μαϊντανός, Ρίγανη, Ελαιόλαδο – Λάδι, Λεμόνι, Αλάτι, ΠιπέριΔημοσιεύθηκε: 07/02/2018 …
Το πιο κλασικό πιάτο, στα γιορτινά και όχι μόνο τραπέζια, των νεανικών μας χρόνων. Και ταυτόχρονα, από τα πιο αγαπημένα …
Απο τα καλυτερα και πεντανοστιμα μπιφτεκια στα καρβουνα με προβειο και χοιρινο κιμα. Τα απλα μυρωδικα ερχονται και δινουν το …
Αυτό το στιφάδο με πατάτες και λουκάνικα στη γάστρα, είναι ένα πάρα πολύ νόστιμο φαγάκι, που δεν θέλει καθόλου κόπο …
Το καλύτερο φαγητό των παιδιών, αλλά και των μαμάδων, γιατί εκτός από πολύ νόστιμο, είναι και ένα εξαιρετικά εμφανίσιμο πιάτο, …
Αφράτα κεφτεδάκια στο φούρνο χωρίς τηγανίλα και λάδια. Συνοδεύονται από νιόκι πατάτας, τραγανά απέξω και μαλακά μέσα καθώς και μία …
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …
Το γνωστό σε όλους μας κεμπάπ (Kebap) πέρασε από την Μέση Ανατολή , στα Βαλκάνια , στην Κεντρική και Νότια …
Ένα φαγάκι που μας έφτιαχνε η γιαγιά μου τα καλοκαίρια, απίστευτα νόστιμο, απλό και με εξαιρετική γεύση.Θυμίζει το μουσακά, αλλά …
Μια συνταγή για τραχανά κοκκινιστό με μοσχάρι! Μια ωραία ιδέα για να συνοδεύσουμε το μαγειρευτό μας κοκκινιστό μοσχαράκι!
Μεγάλοι κεφτέδες με πλιγούρι και τριμμένο καρύδι, γεμισμένοι με γραβιέρα, στιφάδο με μικρά κρεμμυδάκια μανιτάρια και σπιτική σάλτσα στη γάστρα.
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -2 φύλλα κρούστας -1 κουτ.σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένα -ελαιόλαδο για το τηγάνι Για τη γέμιση: …