Παραδοσιακή κιμαδόπιτα με πράσο, από τη Θεσσαλία
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Πρωτότυπη συνταγή για ερωτευμένους και αρχάριους που θέλουν να εντυπωσιάσουν το ταίρι τους! 800 γρ λαπα μοσχάρι 150 γρ λαιμός …
Αυτό το ρολό είναι πεντανόστιμο επειδή έχει αυτή τη γευστική κρούστα από πάνω και μέσα είναι μαλακό και τρυφερό. Ό,τι …
Για τον πουρέ πατάτας 1 κιλό πατάτες βρασμένες και καθαρισμένες 100 γραμμάρια γάλα 1 κ.σ. βούτυρο αλάτι πιπέρι 250 γραμμάρια …
Περιγραφή Ένας διαφορετικός τρόπος να φτιάξετε γεμιστές πιπεριές. Η γέμιση είναι από κιμά (μισό-μισό χοιρινό και μοσχαρίσιο), ΔΕΝ ΕΧΕΙ ρύζι …
Ένα φαγάκι που μας έφτιαχνε η γιαγιά μου τα καλοκαίρια, απίστευτα νόστιμο, απλό και με εξαιρετική γεύση.Θυμίζει το μουσακά, αλλά …
Σήμερα μεταφερόμαστε και πάλι στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στο Μπέργκαμο, καλεσμένοι στην κουζίνα της Luisa και στο blog της Stegnat …