Αυγά ογκρατέν
Μια πολύ παλιά συνταγή, που φτιάχνανε οι νυκοκυρές τις περιόδους που περισσεύανε πολλά αυγά και ειδικά μετά το Πάσχα. Η …
Μια πολύ παλιά συνταγή, που φτιάχνανε οι νυκοκυρές τις περιόδους που περισσεύανε πολλά αυγά και ειδικά μετά το Πάσχα. Η …
Είναι μια πολύ εύκολη και πάρα πολύ νόστιμη συνταγή, δοκιμάστε την! 2 ½ φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 …
18 λαζάνια 1/2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο 300 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα Για τους κεφτέδες 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 4 κ.σ. …
Μια φανταστική ζύμη και μία ακόμη πιο ωραία γέμιση που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. 1 κύβο νωπή μαγιά 25γρ. …
18 λαζάνια 2 μπάλες φρέσκια μοτσαρέλα 1/2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο 3 συσκευασίες σάλτσα με βασιλικό 4 τρυφερά κολοκύθια Για τους …
Το παστίτσιο που αρέσει πολύ στην κόρη μου, ξεφεύγει λίγο από το κλασσικό όπως θα δείτε παρακάτω, αλλά είναι πεντανόστιμο …
Η γιαγιά μου και οι μισές φίλες της, τον έφτιαχναν και με πατάτες, ενώ οι άλλες μισές μόνο με μελιτζάνες. …
Την προέλευση του Μουσακά διεκδικούν πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής , χωρίς να υπάρχει σαφής τεκμηρίωση στη βιβλιογραφία . Άλλοι …
Η σημερινή συνταγή είναι νόστιμη αλλά ήπια! Όχι με δυνατή και καταπιεστική προσωπικότητα αλλά με μια παρουσία που ισχυροποιείται από …
Κεφτεδάκια μιας άλλης , διαφορετικής εκδοχής! Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος – 3/4 Φρυγανιά τριμμένη – 1 φλυτζάνι τσαγιού Αυγά – 2 …
α canederli (κανεντέρλι) ή knödel, απο το γερμανικό knot που σημανει κόμπος, προέρχονται απο την τυρολέζικη κουζίνα και συναντώνται στην …
Τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε ένα πιάτο μουσακά! Τα περισσότερα ελληνικά σπίτια μαγειρεύουν μουσακά τουλάχιστον μια φορά το χρόνο …
Το κλασσικό και αγαπημένο σε όλους μας, παστίτσιο με κιμά!!