Κότα γεμιστή με ρύζι, σταφίδες και μπαχαρικά
Κότα γεμιστή με ρύζι, σταφίδες και μπαχαρικά, υπέροχο φαγητό για εορταστικά δείπνα. Βάζουμε το σαφράν στον ζεστό ζωμό κι αφήνουμε …
Κότα γεμιστή με ρύζι, σταφίδες και μπαχαρικά, υπέροχο φαγητό για εορταστικά δείπνα. Βάζουμε το σαφράν στον ζεστό ζωμό κι αφήνουμε …
Τη συνταγή Γαλοπούλα Ρολό γεμιστή, την πήρα από τον γαμπρό μου τον σεφ Κωνσταντίνο Λιαπάτη. Μια γευστική πανδαισία για τις γιορτές …
Μια εύκολη και πολύ νόστιμη Βασιλόπιτα – κέικ από τον Ανδρέα Λαγό ! Καλή γλυκιά χρονιά να έχουμε με υγεία!
Υλικά για 8 κρεατοπιτάκια 2 φύλλα σφολιάτας ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς Άρωμα 3 3 πράσα ψιλοκομμένα 2 ξερά …
Υλικά συνταγής 2 φλιτζ. ρύζι μπονέτ 5 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου ή λαχανικών 2 σφηνοπότηρα κρασί λευκό ½ φλιτζ. σταφίδα μαύρη …
Υλικά για 6-8 άτομα: 1 κουτί (500 γρ.) λαζάνια με σπανάκι 500 γραμ. σπανάκι 25 γραμ. κουκουνάρι 20 γραμ. μανιτάρια …
Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και …
Για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά αλλά και για όλο το χρόνο, για όλες τις γιορτές αλλά και για το Κυριακάτικο …
1,5 κιλό γλυκοκολοκύθα 3 Κρεμμύδια φρέσκα 50 γρ. Αμύγδαλο άσπρο 50 γρ Φουντούκι ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 50 γρ. Καρύδι 40 γρ. Μαύρη …
Σήμερα, λοιπόν, θα σας πω μια υπέροχη συνταγή που φτιάχνουμε εμείς, οι κάτοικοι της Μακαρονοχώρας κι αν τη φτιάξετε θα …
Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε μια ακόμη χρονιά και να υποδεχτούμε την νέα με χαρά και γλύκα! Το έθιμο της …
Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό Ημέρα προβολής 20/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση: …
Κόκκινο, λοιπόν, και στο πιάτο μας στο Χριστουγεννιάτικο αλλά και στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι . Κόκκινο λάχανο, γλυκόξινο, μαζί με κάστανα, …
Υλικά συνταγής 1 γαλοπούλα μετρίου μεγέθους 400γρ. κάστανα βραστά 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 1 φλιτζ. γάλα …
Το pampepato, pampapato ή panpepato είναι ενα παραδοσιακό γλυκάκι, που το συναντάμε στην Κεντρική και Βόρεια Ιταλία (στην Sabina, Ciociaria, …
Απο το Pontasserchio λοιπόν, η torta co’ bischeri διαδόθηκε στην γύρω περιοχή και στην πόλη της Πίζας και σήμερα παρασκευάζεται …
Η χαρά του να έχεις λαχανικά κατευθείαν από τον κήπο για μένα είναι πολύ μεγάλη. Έτσι έχω ευχαριστηθεί αυτές τις …
Μια απ’ τις τελευταίες μικρές επεμβάσεις-αποκάλυψη ήταν το καβουρντισμένο κουκουνάρι που μπλέκεται με το σπανάκι και προσθέτει πολύ σε γεύση …
Υλικά: 1 φλ. τσαγιού σπασμένο άβραστο σκληρό σιτάρι 2 φλ. ζεστό νερό αλάτι / πιπέρι μαύρο και κόκκινο 1/2 κ. …