ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ XACUTI (चिकन ज़ाकुती)
Μετά από αρκετό καιρό ήρθε η ώρα για την αγαπημένη μας ινδική κουζίνα! Την είχαμε πεθυμήσει πραγματικά! Πάντως το xacuti …
Μετά από αρκετό καιρό ήρθε η ώρα για την αγαπημένη μας ινδική κουζίνα! Την είχαμε πεθυμήσει πραγματικά! Πάντως το xacuti …
Το advieh ή adwiya είναι ένα μίγμα μπαχαρικών που προέρχεται από την περσική κουζίνα. Βασικά του συστατικά είναι ο κουρκουμάς, …
Συστατικα 700γρ.κιμας 1 κιλο μικρα κολοκυθακια συστατικα για το κιμα 1 αυγο ψιλοκ. μαιντανο 2 ξερα κρεμμυδια λιγο μιγμα καρι …
Υλικά 1 κιλό κομμένη κολοκύθα 2 πράσινα μήλα, ξεφλουδισμένα και κομμένα 2 κομμένα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 2 κομμένα …
Φτερούγες κοτόπουλου, με αρωματικό άγγιγμα Τζαμάικας! Εύγευστο, εύκολο και οικονομικό πιάτο.Ψητές φτερούγες στο φούρνο, πολύ νόστιμες χάρις στο μείγμα των …
Το garam masala (γκαράμ μαζάλα), ειναι ενα μιγμα μπαχαρικων, που καταγεται απο την ινδικη κουζινα. Πραγματι, στα Χιντι, garam σημαινει …
Υλικά: 650 γρ. φιλέτο κοτόπουλου Για τη μαρινάδα 100 γρ. γιαούρτι χυμός ενός λεμονιού 1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη 2,5 εκ. …