Χορτοκεφτέδες
Υλικά 400 γρ. σπανάκι 200 γρ. φύλλα από παντζάρια 6 φύλλα από την καρδιά ενός μαρουλιού 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα …
Υλικά 400 γρ. σπανάκι 200 γρ. φύλλα από παντζάρια 6 φύλλα από την καρδιά ενός μαρουλιού 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα …
Για όλους εμάς που αγαπάμε να μαγειρεύουμε για την οικογένεια και τους φίλους, είναι ο καλύτερος μήνας… και ο πιο …
Το κρέας τους θυμίζει πάπια. Είναι σκούρο, μεταξένιο, συγκριτικά λίγο, αλλά πολύ νόστιμο. Όταν συνδυάζεται με τα πορφυρά λαχανικά γίνεται …
Μπορεί να εμφανιστεί με την πρώτη, μπορεί όμως και τη δεύτερη ή την τρίτη μέρα. Ανενδοίαστη παρότι κόκκινη, η τερίν …
Η γλυκιά και ταυτόχρονα αλμυρόξινη επιλογή του συνδυασμού παντζάρι-καπνιστή ρέγγα-φρούτα δημιουργεί ωραία έκπληξη καθώς δένει σε κάθε μπουκιά όσα διαφορετικά …
Ετοιμάζουμε βήμα-βήμα ένα ιδιαίτερο και πεντανόστιμο κέικ! Υλικά 250 γρ. παντζάρια, καθαρισμένα και βρασμένα 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο …
Κουκλίστικα κεκάκια, σας κερνάμε σήμερα! Το χρωματάκι τους είναι σαν ένα ροζ συννεφάκι με κόκκινες πινελιές. Και πως προκύπτει αυτό …
Στη σημερινή συνταγή, το κόκκινο παντζάρι (επισήμως Beta Vulgaris) δανείζει το χρώμα του (ίδιο με αίμα ταύρου) στο κέικ, προσδίδοντάς …
Στη σημερινή συνταγή, το κόκκινο παντζάρι (επισήμως Beta Vulgaris) δανείζει το χρώμα του (ίδιο με αίμα ταύρου) στο κέικ, προσδίδοντάς …