Μπιφτέκια με μοσχοκάρυδο και θυμάρι στη σχάρα
Κρέας, ΚιμάΚιμάς, Αυγό, Κρεμμύδι ξερό, Ψωμί – Αρτοσκευάσματα, Μοσχοκάρυδο, Θυμάρι, Δυόσμος, Μαϊντανός, Ρίγανη, Ελαιόλαδο – Λάδι, Λεμόνι, Αλάτι, ΠιπέριΔημοσιεύθηκε: 07/02/2018 …
Κρέας, ΚιμάΚιμάς, Αυγό, Κρεμμύδι ξερό, Ψωμί – Αρτοσκευάσματα, Μοσχοκάρυδο, Θυμάρι, Δυόσμος, Μαϊντανός, Ρίγανη, Ελαιόλαδο – Λάδι, Λεμόνι, Αλάτι, ΠιπέριΔημοσιεύθηκε: 07/02/2018 …
Κάποιες γεύσεις είναι κλασσικές και σαφώς διαχρονικές, ειδικά αν σε “συνδέουν” με την μάνα που πάντα φρόντιζε να σε “κανακέψει” …
Ένα φαγάκι που μας έφτιαχνε η γιαγιά μου τα καλοκαίρια, απίστευτα νόστιμο, απλό και με εξαιρετική γεύση.Θυμίζει το μουσακά, αλλά …
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -2 φύλλα κρούστας -1 κουτ.σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένα -ελαιόλαδο για το τηγάνι Για τη γέμιση: …
Το σημερινό πιάτο, το διαφορετικό σουφλέ κοτόπουλου είναι ένα πιάτο πολύχρωμο, νόστιμο αλλά και πλήρες μιας και περιέχει κρέας (και …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλό Ψίχα ψωμιού 3 φέτες μουλιασμένη και στραγγισμένη Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας Αυγά 3 τεμ …
Υλικά συνταγής για τα σουτζουκάκια 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 500γρ. κιμάς χοιρινός 1 αυγό 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο 1 φέτα ψωμί …