Σαλάτα με παντζάρια, κάστανα και μανούρι
Υλικά για 4-8 άτομα: 1 κιλό παντζάρια μικρού μεγέθους προβρασμένα 20 κάστανα προβρασμέν 4 μικρά πορτοκάλια, χωρισμένα στις φέτες τους …
Υλικά για 4-8 άτομα: 1 κιλό παντζάρια μικρού μεγέθους προβρασμένα 20 κάστανα προβρασμέν 4 μικρά πορτοκάλια, χωρισμένα στις φέτες τους …
Τώρα πια, οι συνταγές είναι άπειρες και περιλαβάνουν ζυμαρικά, ψωμί, λαχανικά αλλά και σαλάτες. Η σημερινή συνταγή είναι από κείνες …
Υλικά για 2-4 άτομα: 4 φλιτζάνια βαλεριάνα, baby σπανάκι και μαρούλι 1 αχλάδι σε λεπτές φέτες ραντισμένες με χυμό λεμονιού …
Η σημερινή σαλάτα συνδυάζει την αγαπημένη μου ρόκα (baby όμως που είναι τρυφερή! ) με μια σκορδάτη σος μουστάρδας, σταφίδες, …
Τα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων.Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με …
Το ταλαγάνι απλά δεν υπάρχει! Το υπέροχο παραδοσιακό ταλαγάνι, που δεν λιώνει όταν ψήνεται είναι ιδανικό! Στην πιο απλή του …
Βρέθηκα με πάρα πολλά μανταρίνια αυτές τις μέρες. Και πριν προλάβετε να πείτε τίποτα, όχι δεν φταίει ο καλός μου …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Ημέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 1,5 …
Πολύ νόστιμος συνδυασμός είναι μοσχαρίσιες μπριζόλες με παντζάρια! Σας παρουσιάζουμε και μια απλή μαρινάδα για τις μοσχαρίσιες αλλά και ένα …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Δωδώνη 300 – 340 γρ. αλεύρι 6 κ.σ. νερό ανθρακούχο 3 …
Μετά τις κραιπάλες και τις ατασθαλίες στη διατροφή μας στις γιορτές και φυσικά τη ζυγαριά να μας τα υπενθυμίζει ήρθε …
Από τον Chef Γιώργο Γαβριά ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες) 8 φέτες ζαμπόν μπούτι Fouantré Ifantis 8 φύλλα κρούστας 400 γρ. …
Αυτό το άλειμμα τυριού το έχω κάνει δύο φορές και απέκτησε φανατικούς οπαδούς και τις δύο φορές. Η διακόσμησή του …