Περσική ομελέτα μυρωδικών (Kuku sabzi) με φέτα
Ονομάζεται Kuku sabzi (κουκού σαμπζί) και κατά καιρούς έχω βρει διάφορες εκδοχές της αλλά αυτή είναι η αγαπημένη μου. Είναι …
Ονομάζεται Kuku sabzi (κουκού σαμπζί) και κατά καιρούς έχω βρει διάφορες εκδοχές της αλλά αυτή είναι η αγαπημένη μου. Είναι …
Πραγματικά απίστευτα μπιφτέκια σε γεύση — από κοτόπουλο !!! Για πιο οικονομικά αγοράζω ολόκληρο κοτόπουλο βγάζω τα 2 στήθη πετάω …
Σήμερα την κάναμε ένα αλμυρό ψωμάκι, πολύ μοσχομυριστό και αφράτο ! Ένα ψωμάκι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Εμείς ξετρελαθήκαμε! Δοκιμάστε …
Μια πρώην συνάδελφός μου από την Ινδία μου αποκάλυψε τα μυστικά ενός αγαπημένου της πιάτου, του chole bhature (τσόλε μπατούρε), …
…μια πίτα την θέλαμε και του ότι ο τραχανάς είναι ένα από τα υλικά που αρχίζει να έχει την τιμητική …
Μιλάμε δηλαδή, για Κέϊκ Ταραμοσαλάτας, το οποίο φυσικά είναι νηστίσιμο, αλλά και όσοι δεν νηστεύουν θα το βρουν ενδιαφέρον, νομίζω. …
Επειδή όμως οι κολοκύθες εδώ έχουν πολύ σκληρή φλοίδα και τρίβονται δύσκολα, σκέφτηκα να την τεμαχίσω και να την ψήσω …
Οι μεγάλες κίτρινες κολοκύθες, όλο το καλοκαίρι, απλωμένες παντού, μάζευαν τον ήλιο και τον μετέτρεπαν σε χρυσαφένια σάρκα, αφράτη και …