Μπακαλιάρος με σάλτσα σκορδαλιάς
Υλικά συνταγής 700γρ.-1 κιλό παστός μπακαλιάρος ή κατεψυγμένος (φιλέτο με δέρμα) ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρασί λευκό 1 κλωνάρι …
Υλικά συνταγής 700γρ.-1 κιλό παστός μπακαλιάρος ή κατεψυγμένος (φιλέτο με δέρμα) ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρασί λευκό 1 κλωνάρι …
Παλιά και παραδοσιακή συνήθεια είναι το μαγείρεμα του μπακαλιάρου την ημέρα του Ευαγγελισμού.Σε αυτήν την ανάρτησή μας θα βρείτε συγκεντρωμένες …
Όλα τα Επτάνησα έχουν τουλάχιστον μια τοπική συνταγή με μπακαλιάρο. Η αγάπη τους γι΄ αυτό το μοναδικό ψάρι δεν κρύβεται! …
Υλικά: 1.200-1.500 γρ. μπακαλιάρο, παστό 1 ποτήρι του νερού μπίρα 1 ποτήρι του νερού + 2 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει …
Υλικά 1 κιλό παστό μπακαλιάρο ½ κιλό ώριμες ντομάτες ½ κούπα λευκό κρασί (όχι ρετσίνα) ½ κούπα ελαιόλαδο 3 μεγάλα …
Πρόκειται για μία παρασκευή που γίνεται με παστό μπακαλιάρο και μπόλικα κρεμμύδια στην κατσαρόλα, αλλά που μπορεί να ολοκληρωθεί και …
Υλικά – 1 κιλό μπακαλιάρος παστός σε κομμάτια ξαρμυρισμένος σε νερό για 24 ώρες τουλάχιστον – Αλεύρι που φουσκώνει μόνο …
1 κιλό μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο ή παστό κομμένο σε κομμάτια * αλεύρι ελαιόλαδο 330 ml μπύρα 150 γραμμάρια αλεύρι 170 γραμμάρια …
Υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο ή παστό Αλεύρι Ελαιόλαδο Υλικά (για κουρκούτι) 330 ml μπύρα 150 γραμμάρια αλεύρι 170 γραμμάρια …
Δείτε όλα τα μυστικά για τον τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά! 2 φύλλα ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο (δείτε στα tips) ελαιόλαδο για το τηγάνισμα …
Η μπακαλιαρόπιτα, φτιάχνεται κυριώς στα Επτάνησα, καθώς και στα παράλια της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας.Ανάλογα με την περιοχή, η …
Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι τον τηγανίζουν και τον τρώνε με σάλτσα ή με σκορδαλιά. Αυτός ο περιορισμός τον αδικεί, …
Ο παστός μπακαλιάρος είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε πολλές παραδοσιακές συνταγές της Ελλάδας, από τηγανιτός με σκορδαλιά έως φρικασέ …
Υλικά Μπακαλιάρος παστός 200 γρ ξεκοκαλισμένος Καλαμποκάλευρο 3 κουταλιές της σούπας. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού …
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ, ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΥΛΙΚΑ1 φύλλο μπακαλιάρου παστού (1 κιλό, περίπου)Για το κουρκούτι: 2 φλιτζάνια του τσαγιού …
Υλικά 800 γρ. παστός μπακαλιάρος, ξαλμυρισμένος, κομμένος σε μεγάλες μπουκιές 1/2 κουτ. σούπας ξύσμα από ακέρωτο και κατά προτίμηση βιολογικό …
Υλικά συνταγής 1.200 γρ. μπακαλιάρος παστός 500γρ. σάλτσα ντομάτας σπιτική ή εμπορίου 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κ.γ. ζάχαρη 1 …
500 γρ. μπακαλιάρος παστός 1/4 φλ. ελιές πράσινες γεμιστές με κόκκινη πιπεριά κομμένες σε λεπτές φέτες 2 κουταλιές κόκκινη πιπεριά …
Η παραδοσιακή μαγειρική της Καλαμάτας έχει σήμερα την τιμητική της. Τιμούμε τη μεσσηνιακή μας καταγωγή με ένα πιάτο που το …
Υλικά 3/4 του κιλού μπακαλιάρος παστός 4 σκελίδες σκόρδου 20 γρ. αλεύρι ελαιόλαδο 1/2 κούπα ψίχα ψωμιού 3 κλωνάρια μαϊντανού…