Κεφτεδάκια αυγολέμονο
Τα κεφτεδάκια αυγολέμονο, είναι ένα φαγάκι από εκείνα που μας έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας και ήταν πάντα πάρα πολύ νόστιμα. …
Τα κεφτεδάκια αυγολέμονο, είναι ένα φαγάκι από εκείνα που μας έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας και ήταν πάντα πάρα πολύ νόστιμα. …
Κάποτε το γιαχνί ήταν μια λέξη που δεν μου προκαλούσε καμία όρεξη, εκτός αν ήταν το δικό της, μοναδικό γιαχνί! …
Υλικά (για 4 άτομα) 800 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 300 γραμ. ψωμί μπαγιάτικο μουλιασμένο σε νερό η κόκκινο κρασί 1 μεγάλο …
Μια αυτοκρατορική συνταγή από το μακρινό Königsberg.
Ένα φαγάκι που μας έφτιαχνε η γιαγιά μου τα καλοκαίρια, απίστευτα νόστιμο, απλό και με εξαιρετική γεύση.Θυμίζει το μουσακά, αλλά …
Αυτό το τόσο απλό και συνηθισμένο φαγητό, δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα, κεφτέδες σε απλή σάλτσα ντομάτας! Έχει όμως ένα μυστικό, …
Υλικά για τους κεφτέδες 1/2 κούπας ελαιόλαδο 1 κιλό ξερά κρεμμύδια σε ροδέλες 2 ώριμες ντομάτες ή 1 κουτί ντοματάκια …
Μεγάλοι κεφτέδες με πλιγούρι και τριμμένο καρύδι, γεμισμένοι με γραβιέρα, στιφάδο με μικρά κρεμμυδάκια μανιτάρια και σπιτική σάλτσα στη γάστρα.
Υλικά: Για τους κεφτέδες θα χρειαστούμε: 1 κιλό άπαχο αρνίσιο κιμά (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μοσχαρίσιος) 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Το στιφάδο της οικονομικής κρίσης..μιας και ο κίμας είναι πιό..φτηνός. Υλικά 500 γρ. κιμά 1500 γρ. κρεμμύδια (κόκκινα και άσπρα) …
Έχουν πολλούς οπαδούς και όχι άδικα!!! Υλικά 500γρ κιμά ανάμεικτο 1 αυγό 200ml κρέμα γάλακτος και νερό (ή γάλα και …
Αν θυμάστε, στη Βόρεια Ελλάδα το ταψί το λένε ταβά….σας δίνω άλλη μία πεντανόστιμη σ&upsi