Κατσικάκι με Αλιβάρβαρα – Young Goat with Wild Chicory
Το αρνάκι ή κατσικάκι φρικασέ είναι ένα αγαπημένο Κυριακάτικο πιάτο…Η σάλτα του ενισχύεται με αυγολέμονο που απογειώνει το πιάτο. Σε …
Το αρνάκι ή κατσικάκι φρικασέ είναι ένα αγαπημένο Κυριακάτικο πιάτο…Η σάλτα του ενισχύεται με αυγολέμονο που απογειώνει το πιάτο. Σε …
Ένα πολύ κλασικό, χωριάτικο φαγητό, από εκείνα που μένουν αξέχαστα σε όποιον τα δοκιμάσει. Η γεύση και η νοστιμιά του …
Το πιο αρωματικό φρικασέ της εποχής! Επιτέλους έχουμε άφθονα χόρτα! Μια γαλατσίδα, 1-2 ασκολύμπροι, 3-4 παραπάνω αγριοπρασάκια, 5-6 καυκαλίθρες …
2½ κιλά κατσίκι, 1 ολόκληρο στήθος μαζί με ένα κομμάτι από την κοιλιά του (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας) 250 …
Το φρικασέ γίνεται συνήθως με μαρούλι. Άν πέσετε όμως πάνω σε άγρια ραδίκια: τα μαζέψετε μόνοι σας ή σας τα …
Ένα απλό πιάτο με ψητό κρέας τα βρίσκει στην κουζίνα με μια από τις βασικές Γαλλίδες σάλτσες. Το ζουμερό μοσχαρίσχιο …
1,5 κιλό αρνί μπούτι 1 κιλό πατάτες 2 κρεμμύδια 2 σκελ. σκόρδο 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός ½ φλ. κονιάκ …
Η δική μου ποικιλία αυτή τη φορά είχε: μάραθα, αγριοπρασάκια, λαψανίδες, αγριολάπαθα, καυκαλήθρες, αρχατζίκους, γαλατσίδες, και από ήμερα 5-6 ρίζες …
,½ κ. γίδινο κιμά (μπούτι ή σπάλα) 2 κριθαροκουλούρες 1 αβγό 1 ματσ. μαϊντανό 2 κλων.θυμάρι 2 κλων. ρίγανη 1 …
Εύκολο και σχετικά οικονομικό φαγητό. Πεντανόστιμο όμως!!! Διαφέρει λίγο από το κλασσικό φρικασέ. Αντί για μαρούλι, προσθέτουμε σέσκουλα και σπανάκι. …
Κλασσική συνταγή με αρνί και φορμαέλα Αράχωβας.