Σιροπιαστά μυρωδάτα ροξάκια
Η συνταγή της μαμάς για αφράτα, λαχταριστά ροξάκια. Το γλυκό που έχουμε αγαπήσει μικροί και μεγάλοι. Ειδικά τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες …
Η συνταγή της μαμάς για αφράτα, λαχταριστά ροξάκια. Το γλυκό που έχουμε αγαπήσει μικροί και μεγάλοι. Ειδικά τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες …
Δεν έχετε φάει παρόμοιο.. ή το έχετε χρυσοπληρώσει.. Εδώ όλα τα μυστικά από τον Άκη Πετρετζίκη! Λίγα μυστικά ακόμα Την …
Να σας κεράσω… Υπέροχοι, λαχταριστοί, μοναδικοί Μπαμπάδες…
Υλικά:500 γρ.φύλλα κρούστας+ 250 γρ.φρέσκο βούτυρο για το αλοιμμαΓια την κρέμα:1+1/2 φλυτζάνι ζάχαρη700γρ.γάλα300 γρ.κρέμα γάλακτος4 αυγά1 φλυτζάνι σιμιγδάλι ψιλό3 κουταλιές …
ΑΦΡΑΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΡΕΒΑΝΙ!!!! Χτυπάμε 5 αυγά(σε θερμοκρασία δωματίου), με 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 5 λεπτά Προσθέτουμε,1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα …
Υλικά1/2 κιλό κανταΐφι,1/2 πακέτο βούτυρο φρέσκοκρέμα:1 λίτρο γάλα,8 κουταλιές της σούπας κοφτές κορν φλάουρ,2 ποτήρια ζάχαρη,1/2 πακέτο βούτυρο,6 αυγά,4 βανίλιες
Πρόσφατα ανακάλυψα τα οφέλη που δίνουν στον οργανισμό μας οι σπόροι chia. Διαφορετικά το «ενεργειακό διατροφικό μυστικό» των Αζτέκων!!! Πλούσιοι …
Μόνο για λάτρεις του καλού γαλακτομπουρεκου……
Μια εύκολη συνταγή που γίνεται γρήγορα και σας βγάζει ασπροπρόσωπες ακόμα και όταν σας έρθει κόσμος την τελευταία στιγμή….
Υλικά 450 γρ φύλλα κρούστας για γλυκά 250 γρ βούτυρο λιωμένο (ή 125 βούτυρο,125 αραβοσιτέλαιο) Για την κρέμα 1 λίτρο …
Τώρα το πασχα οτι πρεπει να αξιοποιήσουμε το τσουρέκια που περισσεύει…
Απο τα καλύτερα Εκμέκ που έχω φάει και που μένοντας στο ψυγείο, γίνεται ακόμα πιο υπέροχο παραμένοντας η κρέμα του …
Αυτά τα μικρουλια γλυκακια μου φέρνουν πάντα νοσταλγία για κάποιον παράξενο λόγο… Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν δούλευα σε …
Ξεκάθαρη περίπτωση! Μετά απο ενα τέτοιο γλυκάκι έχετε την καραμπινάτη οσφυοκαμψία στο τσεπάκι! Παγωτό καιμάκι μέσα σε φωλιές τραγανού καταϊφιού, …