Κριθαρότο με γαρίδες
Με το που μπήκε χθες ο Δεκέμβριος έγινε χαμός από χριστουγεννιάτικες συνταγές. Το κριθαρότο με τις γαρίδες μπορεί να γίνει …
Με το που μπήκε χθες ο Δεκέμβριος έγινε χαμός από χριστουγεννιάτικες συνταγές. Το κριθαρότο με τις γαρίδες μπορεί να γίνει …
Νηστίσιμες, Ψάρια και Θαλασσινά, Θαλασσινά, Κεφαλόποδα, Ζυμαρικά και ρύζια, Ζυμαρικά, Ψιλά ζυμαρικά Καλαμαράκια, Κριθαράκι, Ζωμός, Κρασί λευκό, Κρεμμύδι ξερό, Σκόρδο, …
Υλικά 500 γρ κιμά (μισό χοιρινό μισό βόειο) η μόνο χοιρινό 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο η 2 μέτρια 1 …
20 φρέσκες γαρίδες Νο 3-4 των 8-10 εκ. 300 γρ. κριθαράκι καλής ποιότητας 4 τομάτες 12 τοματίνια 30 γρ. ούζο …
Ένας διαφορετικός τρόπος να φάμε τα μπιφτέκια μας και να τα διατηρίσουμε ζουμερά. Ωραία πρόταση για κυριακάτικο τραπέζι. Λίγα μυστικά …
Ευκολο, γρήγορο και νοστιμο! Λίγα μυστικά ακομα: ΠΡΟΣΟΧΗ στο νερο, όσο κι αν βάλετε τόσο θα πιεί, δοκιμάζετε διαρκώς.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!…
Καλημερούδια, αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες! Είμαι έξω φρενών! Διάβασα πρόσφατα ότι στην πατρίδα μου, την Πάτρα θα φτιαχτούν 42 …
Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (σε θερμοκρασία δωματίου)500 γραμμάρια κριθαράκι1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 …
Ένα νόστιμο νηστίσιμο πιάτο που ετοιμάζεται πολύ γρήγορα! Για το συνδυασμό ζυμαρικών με θαλασσινά, εγώ δεν έχω να πω πολλά …
Με αρώματα Κρήτης! Και πού δεν το φτιάχνουν! Ποια γιαγιά δεν το έχει μαγειρέψει για τα εγγόνια της, ποια μαμά …
Ένα νόστιμο και απλό καλοκαιρινό φαγητό που θυμίζει Μεσόγειο. Δοκιμάστε το!
Το αγαπημένο πολλών γουβετσάκι μελάτο και πεντανόστιμο !!!
Το μαμαδίστικο φαγητό !!!
Στο χωριό…, το κριθαράκι το φτιάχνουν με γάλα και αυγά!
Όταν έπεσαν στα χέρια μου λοιπόν ωραία πλευρώτους μανιτάρια, ήθελα με κάποιο τρόπο να τα αξιοποιήσω σε φαγητό. Και έφτιαξα …
Ένα γιουβέτσι διαφορετικό που θα πλημμυρίσει το σπίτι σας με αρώματα!!
Υλικά ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κιλό χοιρινή σπάλα κομμένη σε μικρά κομμάτια κόκκινο γλυκό πιπέρι,μαύρο πιπέρι και ρίγανη 1 …
Υλικά 500 γρ. κριθαράκι πιπέρι-αλάτι 4 ώριμες τομάτες 1 κουταλιά της σούπας τοματοπολτό 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 σκελίδες …
Το γιουβέτσι είναι φαγητό φούρνου και γίνεται συνήθως με μοσχαράκι, αλλά και με κατσικάκι ή κουνέλι, και βέβαια το ζυμαρικό …
Ένα γρήγορο φαγητό που μαγειρεύουμε συχνά !! Αγαπημένο όλων μας γιατί είναι πολύ νόστιμο!! Ελάτε μαζί μου!!