ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΜΕΞΙΚΑΝΑ // SPAGHETTI CON FAHITAS DI POLLO
Μια μακαρονάδα με γεύση από μεξικάνικη κουζίνα! Εύκολη, γρήγορη, πλούσια σε γεύση και αρώματα, ο,τι πρέπει για καλοκαιρινό πιάτο! Η συνταγή …
Μια μακαρονάδα με γεύση από μεξικάνικη κουζίνα! Εύκολη, γρήγορη, πλούσια σε γεύση και αρώματα, ο,τι πρέπει για καλοκαιρινό πιάτο! Η συνταγή …
Υλικά 2 αυγά 500 γρ κοφτό μακαρονάκι 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 μεγάλη μελιτζάνα κομμένη σε …
Υλικά 500 γρ πένες 200 γρ φέτα τριμμένη 100 γρ γκούντα 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους 1 πρέζα ζάχαρη 100 …
Τις ώρες που η ψυχή μας θέλει ντάντεμα, τι καλύτερο από τον λατρεμένο συνδυασμό υδατάνθρακες- πρωτεϊνες! Παραδοσιακά μακαρόνια με τρύπα …
Το γιουβέτσι είναι φαγητό φούρνου και γίνεται συνήθως με μοσχαράκι, αλλά και με κατσικάκι ή κουνέλι, και βέβαια το ζυμαρικό …
…Η ιδέα γι’αυτό το παστίτσιο, προέκυψε ουσιαστικά από την μεταφορά αυτής εδώ της μακαρονάδας από την κατσαρόλα στο ταψί…Το αποτέλεσμα …
for english scroll down Την αδυναμία μου για κάθε τι σπιτικό οι περισσότεροι την γνωρίζετε, την έχω εκφράσει πολλές φορές. …
Στο thegastrin δε σας έχουμε κρύψει την αδυναμία μας στον τραχανά , σε ένα ζυμαρικό που μυρίζει παράδοση και έχει …
Το σκόρδο, όσο υπερβολικό κι αν σας φαίνεται, δεν ακούγεται έντονα στη σάλτσα γιατί βράζει μαζί με τα μακαρόνια και …
Γιουβέτσι λέμε το φαγητό με κρέας που ψήνεται σε πήλινο πλατύ σκεύος και το σκεπάζουμε. Στην Τουρκία ονομάζεται Guvec, στα Βαλκάνια …
500 γρ. ταλιατέλες 1.5 φλ. ντομάτες λιαστές κομμένες 125 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 425 γρ. …
Ένα πανεύκολο και νοστιμότατο πιάτο, πολύ καλοκαιρινό, με τα αρώματά του, που θα το αγαπήσουν όλοι! Γίνεται όσο θέλουμε πικάντικο …
Η Παντελλερία (ιταλ. Italian Isola Di Pantelleria, λατιν. Cossyra) είναι ιταλική νήσος στη Μεσόγειο και βρίσκεται μεταξύ Σικελίας και Τυνησίας, …
50 γρ. βούτυρο 115 γρ. πανσέτα ή μπέικον χωρίς το λίπος, σε κύβους 250 γρ. κατεψυγμένα συκωτάκια κοτόπουλου, τα οποία …
To Βιαρέτζο, που σημαίνει «δρόμος των βασιλέων», είναι μια πόλη της Βόρειας Τοσκάνης πάνω στην ακτή του Τυρρηνικού Πελάγους. Είναι …
Η παραλλαγή του Viareggio για τα σπαγγέτι με αχιβάδες (Spaghetti con le Vongole), ένα κλασικό, και δημοφιλές, ιταλικό πιάτο με …
ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ No II Το απόλυτο κυριακάτικο και αμιγώς μαμαδίστικο φαγητό! Το παστίτισο ειναι σταθερά η μια απο τις δυο επιλογές …
Νηστίσιμες, Ψάρια και Θαλασσινά, Θαλασσινά, Κεφαλόποδα, Ζυμαρικά και ρύζια, Ζυμαρικά, Ψιλά ζυμαρικάΧταπόδι, Κρεμμύδι ξερό, Ελαιόλαδο, Αλάτι, Πιπέρι, Μακαρονάκι κοφτό, Μακαρόνια, …
Νοστιμότατο κριθαράκι ιδανικό για περίοδο νηστειών, ή ως συνοδευτικό κρέατος.
Υλικά Σπαγγέτι – 1/2 κιλό Ελαιόλαδο – 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο – 2 σκελίδες Ντομάτες αποφλοιωμένες – 2 κουτιά …