Ταρτάκια με κιμά και ζύμη από σου
Ένα εμφανίσιμο ορεκτικό για το τραπέζι με τους καλεσμένους σας ή για το παιδικό πάρτυ, εύκολο ως προς την παρασκευή …
Ένα εμφανίσιμο ορεκτικό για το τραπέζι με τους καλεσμένους σας ή για το παιδικό πάρτυ, εύκολο ως προς την παρασκευή …
Υλικά 2-3 χοντροκομμένα κρεμμύδια 1 κιλό ντοματάκια ψιλοκομμένα φρέσκο δυόσμο 1 ποτήρι μπύρα 5-6 κουταλιές αλεύρι λίγο αλάτι
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
1½ κιλό μοσχάρι χτένι,ελιά, στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. αλεύρι 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ …
Κλασικό ελληνικό καλοκαιρινό πιάτο, που αναγνωρίζουν άλλωστε και όλοι οι ξένοι και αναφωνούν mousaka μόλις δουν Έλληνα στην πατρίδα τους. …
Πολύ νόστιμο παστίτσιο με μανιτάρια. ½ κιλό ζυμαρικά για παστίτσιο ή πένες ½ κιλό μανιτάρια φρέσκα σε φέτες 100 γραμμάρια …
Υλικά 350 γρ. αλεύρι, κατά προτίμηση μαλακό 50 γρ. τραχανάς από αλεύρι, κατά προτίμηση ξινός 250 ml φρέσκο γάλα 4 …
Σουτζουκάκια νηστίσιμα σκεφτήκατε πώς μπορείτε να φτιάξετε; Μια νόστιμη και νηστίσιμη παραλλαγή τους είναι με ρεβίθια. Για να δούμε όμως …
Συνταγές για παστίτσιο υπάρχουν πολλές. Αυτή εδώ όμως, είναι μια συνταγή για σχετικά εύκολο παστίτσιο με κοφτό μακαρονάκι που βγαίνει …
1 πακέτο σπαγγέτι Ν.6 1 κυβάκι ζωμός κοτόπουλου ελαιόλαδο (περίπου 2 κουταλιές) 1 κρεμμύδι τριμμένο 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 …
Η πίτσα αυτή είναι για όσους αποφεύγουν τα λιπαρά. Γίνεται πολύ νόστιμη και τρώγεται ευχάριστα από όλους.
Παραδοσιακή και διαχρονική συνταγή.
Μια αυτοκρατορική συνταγή από το μακρινό Königsberg.
Μια και μπήκε ο Νοέμβρης, πρέπει ν’αρχίσουμε να σκεφτόμαστε γεύματα πιο κατάλληλα για τον αναπόφευκτο χειμώνα που παραμονεύει, γι’αυτό και …
Υλικά: Για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι 225 ml χλιαρό νερό 30 γρ. μαγιά μπύρας 50 γρ. αλάτι Για την επικάλυψη …
Υλικά Φασολάκια φρέσκα 1 κιλό Κιμά μοσχαρίσιο 1/2 κιλό Ντοματάκι ψιλοκομμένο 250 γρ Κρεμμύδι 1 μεγάλο Αλάτι – πιπέρι Κανέλα …
Οφείλει το όνομά του στην τουρκική λέξη για το ρηχό και πλατύ πήλινο για ψήσιμο στο φούρνο σκεύος, όπου μαγειρεύουμε …