Φιλέτα τόνου στη σχάρα με ρεβίθια και ντοματίνια κονφί
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για φιλέτα τόνου με ρεβίθια και ντοματίνια στη σχάρα. Υλικά για 4 μερίδες 4 συσκευασίες 120 …
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για φιλέτα τόνου με ρεβίθια και ντοματίνια στη σχάρα. Υλικά για 4 μερίδες 4 συσκευασίες 120 …
Υλικά: 1 κιλό ψάρι φιλέτο παγκάσιους 3 μελιτζάνες 4 κολοκυθάκια 3 πατάτες μέτριες 1 καρότο μεγαλο 1 πιπεριά πράσινη 1 …
Οι σαρδέλες στο φούρνο με ντοματίνια και ρίγανη είναι ένα ελαφρύ και νόστιμο πιάτο. Οι σαρδέλες ψήνονται με λίγα, απλά …
ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ Αν και ο καιρός μοιάζει ανοιξιάτικος, το φθινόπωρο προχωράει. Στο ψαράδικο στο χωριό, το οποίο όπως …
Υλικά Λαβράκι 2 τεμ από 400 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ σε χοντροκομμένες φέτες Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη Ντοματίνια 500 …
Όσοι από εσάς έχετε βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη, είμαι σίγουρος ότι θα θυμάστε τα πολύ νόστιμα sandwich με παλαμίδα, στη γέφυρα …
500 ΓΡ. ΠΕΡΚΑ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ 200 ΓΡ. ΕΛΙΕΣ ΡΟΔΕΛΑ 4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ ½ ΜΑΤΣ. …
Υλικά συνταγής 4 φιλέτα σολομού 300ml λευκό κρασί 500γρ. ντομάτες ώριμες κομμένες σε φέτες 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 …
Υλικά Δυσκολία: Μέτρια Διάρκεια: 1.5 ώρα για 4-5 μερίδες 1.5 κιλό περίπου ψάρι για φούρνο 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 …
4 φιλέτα άγριο λαβράκι με το δέρμα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 4 σκ. σκόρδο σκόρδο με την φλούδα (ψημένα σε λάδι) …
Εύκολο, γρήγορο με απλά υλικά. Μπορεί να τα έχουμε κάνει πολλές φορές μεμωνομένα αλλά δείτε τα και ως συνδυασμό.
Μια ξεχωριστή και γευστικότατη ιδέα! Υλικά: Ντοματίνια τσέρι – 1/2 κιλό Μπακαλιάρος φιλέτο ξαλμυρισμένος – 5 φιλέτα Αρακάς – 1 …
Εκτός από τσιπούρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαργούς, λαβράκια ή όποιο άλλο ψάρι αγαπάτε, στο ίδιο μέγεθος με τις τσιπούρες, ώστε …
Υλικά: 600γρ. μπακαλιάρο παστό (ξαρμυρισμένο στο νερό τουλάχιστον 12 ώρες αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές) και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12” 27/11/2012 17:00. ΑΡΑΚΑΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙ , ΠΑΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ
Από την Καρολίνα Δωρίτη Ημερομηνία Προβολής: 11/5/2012 …
Οι σαρδέλες, που θεωρούνται λιπαρά ψάρια και μας παρέχουν τα γνωστά και πολλαπλώς χρήσιμα Ω3, μαγειρεύονται συχνά στις μεσογειακές κουζίνες …
Πολύ νόστιμο,το μπασάλμικο και τα μυρωδικά δίνουν υπέροχη γεύση στο ψάρι μας!!
Ο βακαλάος τσιλαδιά, μοιάζει πιό πολύ με στιφάδο, που το μαγείρμα του ολοκληρώνεται μέσα στον φούρνο. Μπορεί να γίνει και …