Ριζοκροκέτες με μοτσαρέλα παναρισμένες με φουντούκι και σάλτσα ντομάτας γιαουρτιού
Γιορτή σήμερα στη Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά σε όλους. Μια λοιπόν και γιορτάζουμε αλλά και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, θα σας δώσω …
Γιορτή σήμερα στη Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά σε όλους. Μια λοιπόν και γιορτάζουμε αλλά και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, θα σας δώσω …
Ξεκιμάμε λοιπόν την εβδομάδα με ένα μεζεδάκι …λουκούμι!! Νόστιμο, εύκολο, απλό και καλοκαιρινό ειδικά αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκα σύκα που, όπου …
Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα αυτή την εκδοχή. Το “παλατιανοί” παραπέμπει,στ’αυτιά μου, σε σουλτάνο ,άρα από την οθωμανική κουζίνα, υποθέτω,προέρχεται…. Κλασσικά γίνονται …
κεφτεδάκια: 700 γρ. ψάρι πέρκα, καθαρισμένο και κομματιασμένο 250 γρ. φασολάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κ. σ. σάλτσα ψαριού …
400 γρ. λαιμό χοιρινού 400 γρ. χοιρινή πανσέτα 2 μεγάλα κρεμμύδια 4 σκελ. σκόρδο 8 μικρά καρότα ½ ρέβα 1 …
Σήμερα όμως τα κεφτεδάκια από την Ανατολή θα έχουν την τιμητική τους. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν τα έντονα μπαχαρικά, τα …
Το Ταλαγάνι είναι ένα χειροποίητο Μεσσηνιακό τυρί που η γεύση και η υφή του θυμίζει πολύ το Κυπριακό χαλούμι. Παρασκευάζεται αποκλειστικά …
Τώρα πριν τα μπρόκολα αρχίσουν να χάνουν την “φρεσκάδα” τους, πρωταγωνιστούν σε μία συνταγή που από όποια πλευρά και να …
Βρήκα αυτή τη συνταγή για αλμυρά μαφινς και μου φάνηκε πολύ ωραία οπότε όπως πάντα είπα να την μοιραστώ μαζί …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό…