Τούρτα αμυγδάλου
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 250 γραμ Μπέικιν πάουντερ …
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 250 γραμ Μπέικιν πάουντερ …
Θα μοιραστώ μαζί σας μια συνταγή τούρτας που όμοιά της δεν έχω δοκιμάσει πουθενά. Είναι απ’τις λίγες λευκές τούρτες που …
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
Μια πολύ ωραία συνταγή για τους λάτρεις των άσπρων γλυκών. Ιδανική για γιορτές . 250 γρ. φρυγανιά τριμμένη 200 γρ. …
Υλικά : Για το παντεσπάνι : 4 κρόκους 4 ασπράδια 175 γρ. ζάχαρη 175 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 15 γρ. …
Κανονικά είναι μια τάρτα, αλλά εγώ την έκανα τούρτα. Μοίρασα το μείγμα σε δυο φόρμες 24αρες και την έκανα τουρτα …
Περιγραφή Υπέροχα απολαυστική, εορταστική τούρτα, με τριπλή κρέμα!! Τι χρειαζόμαστε: 700 γρμ. σαβαγιάρ (σπιτικά ή από το ζαχαροπλαστείο) 800 γρμ. …
Έτσι η μαστίχα έγινε φυσικό εσάνς αμυγδάλου και η εξωτερική σαντιγύ διακόσμησης έγινε σαντιγύ σοκολάτας για να … παρηγορηθούν οι …