Τάρτες αμυγδάλου με γλάσο Παρλιάρου
Εντυπωσιάστε στο γιορτινό τραπέζι με αυτές τις ατομικές τραγανές τάρτες με γεύση αμύγδαλο και προκλητικό γλάσο!
Εντυπωσιάστε στο γιορτινό τραπέζι με αυτές τις ατομικές τραγανές τάρτες με γεύση αμύγδαλο και προκλητικό γλάσο!
Υλικά της συνταγής μας 180 γρ. φρέσκο χυμό λεμονιού 100 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού ξύσμα από 1 λεμόνι μέτριο 4 …
Υλικά της συνταγής μας Bάση brownie 300 γρ. κουβερτούρα 52% 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 200 γρ. ζάχαρη καστανή …
Γιορτινό τσουρέκι με υπέροχα αρώματα για το πρωινό και τον καφέ σας! Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι 1/2 κ.γ. …
Διαφορετικό μεν, αλλά με υλικά απλά και σχετικά εύκολο να υπάρχουν σε μια κουζίνα σχεδόν όλες τις μέρες του χρόνου. …
Ξεκινάμε δυναμικά το Σαββατοκύριακό μας με ένα νόστιμο σοκολατένιο κέικ που ξεχωρίζει με την πορτοκαλένια του γεύση. Φτιάξτε το παρέα …
Υλικά της συνταγής μας Για το σοκολατένιο παντεσπάνι 150 γρ. αλεύρι up (με μπέικιν) 50 γρ. κακάο 200 γρ. ζάχαρη …
Ένα δροσερό, καλοκαιρινό γλυκό, ιδανικό για όσους αγαπάνε τα αμύγδαλα. Πρόκειται για ένα πολύ νόστιμο γλυκό, εύκολο στην παρασκευή του, …
Υλικά 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ 180 γρ. ζάχαρη 3 φακελάκια βανίλια Μια πρέζα …
Υλικά για τη συνταγή μας (για 16 μικρά κεϊκάκια) 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη 180 γρ. λευκή σοκολάτα λιωμένη 200 …
Yλικά για το Κέικ – 500 γρ. βούτυρο LURPAK – 500 γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη 72% κακάο ΙΟΝ – 500 γρ. …
Το ραβανί ή ρεβανί, όπως αλλιώς λέγεται, είναι ένα από τα πολύ παλιά γλυκά, που έχει έρθει ως τις μέρες …
Χρόνια Πολλά! Ελπίζω να είχατε υπέροχα Χριστούγεννα με πεντανόστιμα φαγητά και αγαπημένους ανθρώπους.Τα δικά μου Χριστούγεννα ήταν γευστικότατα, με ψητή …
Καθώς πλησιάζουμε σιγά σιγά στις γιορτές, οι γλυκιές συνταγές του laboratorio θα είναι και αυτές μέσα στο γιορτινό, χριστουγεννιάτικο πνεύμα! …
με γέμιση cream cheese και τραγανή επικάλυψη (crumble) απο φυστίκια Αιγίνης και Cranberries! Ποιο μονδέρνο 🙂 και πιο γιορτινό δεν …
Η ιδέα γι αυτά τα κουλουράκια προέκυψε, όταν πριν αρκετό καιρό αγόρασα σοκολάτα με γεύση μαστίχας. Θα θυμάστε σε παλαιότερη …
Απο το Pontasserchio λοιπόν, η torta co’ bischeri διαδόθηκε στην γύρω περιοχή και στην πόλη της Πίζας και σήμερα παρασκευάζεται …
Πριν λίγες ημέρες μία πελάτισσα μου έφερε δώρο μία σακκούλα φετεινά καρυδάκια, οπότε ήταν μία καλή ευκαιρία να φτιάξω καρυδόπιτα, …