Σιμιγδαλένιος χαλβάς γεμιστός με κρέμα Παρλιάρου
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Θα μας θυμίσει τα παιδικά μας χρόνια, θα είναι ευπρόσδεκτη και θα καταναλωθεί μετά απο το οικογενειακό ή φιλικό γεύμα …
Μια ζουμερή φρυγανιά και όχι στόκος για τους λάτρεις της σοκολάτας.
Φρυγανιά γλυκό με κρέμα, νόστιμο, δροσερό και πανεύκολο. Υλικά Βάση φρυγανιές (ίσα για να καλύψουμε την βάση του σκεύους που …
Υλικά της συνταγής μας 500 γρ. γάλα φρέσκο 3% ή εβαπορέ light (400 γρ. της συσκ/σίας και 100 γρ. νερό) …
Η torta della nonna (τόρτα ντε λα νόνα), σε ελεύθερη μετάφραση “το γλυκό της γιαγιάς”, είναι ένα από τα πολύ …
Υλικά Μπισκότο 125 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 100 γρ. άχνη ζάχαρη 60 γρ. ασπράδια αυγών (δηλαδή από 2 …
Υλικά Συνταγής μας 450 γρ. φύλλο κανταΐφι 200 γρ. βούτυρο λιωμένο για το φύλλο 200 γρ. φιστίκι αιγίνης χοντροκομμένο (για …
Υλικά Κέικ 400 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου 400 γρ. ζάχαρη 8 αβγά 140 γρ. λευκά αμύγδαλα 40 γρ. …
Η Καραμελωμένη Τούρτα ψυγείου με φιστίκι και μπισκότα είναι ένα υπέροχο, απολαυστικό γλυκό που γεμίζει το στόμα σου καραμέλα!!!!!!!!!!!! Εγώ …
Το ραβανί ή ρεβανί, όπως αλλιώς λέγεται, είναι ένα από τα πολύ παλιά γλυκά, που έχει έρθει ως τις μέρες …
Σουπερ γλυκο ψυγειου με φανταστικη γευση φυστικι καραμελα που θα σας ξετρελανει με την πρωτη κουταλια!!! Ιδανικο για καθε σας περισταση. …
Σουπερ γιαουρτοπαστα με κρεμα μαστιχας δενουν τοσο πολυ μεταξυ τους και δινουν την τελεια απολαυση ενος γλυκου ψυγειου για ολες …
Υλικά 300 γρ. φρέσκο γάλα 300 γρ. δυνατός γαλλικός καφές 30 γρ. κακάο σκόνη 30 γρ. κορν φλάουρ 8 κουταλιές …
Βρήκα ένα ωραίο μαγαζί στην γειτονιά μου με ξηρούς καρπούς και αγόρασα τις προάλλες κάποια πεντανόστιμα καβουρδισμένα ανάλατα αμύγδαλα. Έτσι …
Αφράτα ρολλάκια με κρέμα αμυγδάλου.
Υλικά Υλικά για το παντεσπάνι Αυγά 6 τεμ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. Ζάχαρη 150 γρ. Κακάο σκόνη …
Λατρεία για αρώματα!!!Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι μαζί με την βανίλια και τη μαστίχα να βράσει, μόλις πάρει μια …
Παραθέτω την δική μου εκδοχή του γνωστού γλυκού. Η διαφορά απο τις άλλες συνταγές πιστεύω οτι είναι το άρωμα.
Μια καθαρα ανοιξιατικη τουρτα, για τα ανοιξιατικα γενεθλια της Ελενης! Υλικα για το παντεσπανι : 1 δοση Molly cake (οδηγιες …