Δίπλες Παρλιάρου
Τραγανά κομμάτια ζύμης βουτηγμένα σε σιρόπι, με σταγόνες από μέλι να λαμπυρίζουν σαν δροσοσταλίδες επάνω τους. Οι δίπλες λιώνουν τρυφερά …
Τραγανά κομμάτια ζύμης βουτηγμένα σε σιρόπι, με σταγόνες από μέλι να λαμπυρίζουν σαν δροσοσταλίδες επάνω τους. Οι δίπλες λιώνουν τρυφερά …
Yπέροχα αρωματισμένο κέικ με διακριτική γεύση κανέλλας και πορτοκαλιού. Το καρύδι σε μορφή σκόνης ενσωματώνεται απαλά στη ζύμη και της …
Κάθε χρόνο η χαρά για το παλιό που φεύγει και για το νέο που έρχεται είναι ίδια. Αυτή είναι η …
Υλικά για το κέικ 500 γρ αλεύρι τύπου φαρινάπ (κοσκινισμένο) 250 γρ βούτυρο 100 ml φρέσκο γάλα 100 ml φρέσκο …
Μια τέτοια προσδοκία κρύβει μέσα της και αυτή η πίτα που φτιάχνουμε για να υποδεχτούμε την αρχή μιας καινούριας χρονιάς. …
Yπέροχα αρωματισμένο κέικ με διακριτική γεύση κανέλλας και πορτοκαλιού. Το καρύδι σε μορφή σκόνης ενσωματώνεται απαλά στη ζύμη και της …
Υλικά 500 γρ. αλεύρι φαρίνα 250 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 4 αυγά 2 φλ. ζάχαρη 1 κ γλ. baking …
Πανεύκολα, αφράτα, υγιεινά, με τη γλύκα του καρότου, με μικρά ψήγματα σοκολάτας και πολλές φυτικές ίνες. Είναι ιδανικά για πρωινό, …